سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش خودکشی در میان نظامیان انگلیسی به دلیل اختلالات روحی ناشی از جنگ

خودکشی در میان نظامیان در حال خدمت یا کهنه سربازان انگلیس در حالی شایع شده است که فرماندهان ارتش این کشور این موضوع را انکار می‌کنند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، دیلی استار نوشت: خودکشی در میان نظامیان در حال خدمت یا کهنه سربازان انگلیس در حالی شایع شده است که فرماندهان ارتش انگلیس این موضوع را انکار می‌کنند.

این روزنامه در گزارشی نوشت: یک سرباز صفر سابق انگلیسی در وبلاگ خود تصاویر ویدئویی هولناکی از رنج و عذابی که می‌کشید منتشر کرد؛ تصاویری که موجب شناخت بیشتر درباره خودکشی همه گیر در میان کهنه سربازان ارتش انگلیس شد.

در شش هفته گذشته هشت عضو سابق یا در حال خدمت ارتش انگلیس خودکشی کرده اند. سه تن از آن‌ها در عرض پنج روز خودکشی کردند که همگی شان یا از افسردگی رنج می‌بردند یا فشار‌های عصبی و اختلالات روحی پس از جنگ. تازه‌ترین مورد خودکشی مربوط به جیمی دیویس است. وی صفحه‌ای را در فیس بوک اداره می‌کرد که برای نظامیانی با شرایط روحی مشابه وی بود. وی در این صفحه تصویری ویدئویی درباره رنج و دردی که خودش می‌کشید، منتشر کرد. این نظامی ۳۲ ساله که با هنگ سلطنتی اسکاتلند، به عنوان تک تیرانداز در جنگ عراق و افغانستان خدمت کرده بود، دو هفته پیش خودکشی کرد.

وی در یکی از تصاویر ویدئویی با توصیف عذابی که بر اثر فشار و آسیب‌های روانی ناشی از جنگ تحمل می‌کند، گفت: ”من هر روز احساس می‌کنم که از درون گریه می‌کنم.“ او با بیان اینکه نمی‌خواهد خانه را ترک کند گفت: ”دوست ندارم هیچ کاری بکنم. روحیه ام هر روز بدتر می‌شود. “ جیمی همچنین گفت: قادر به نشان دادن عواطف و احساسات درونی خود نیست. وی گفت: ”من واقعاً از درون احساس گریه شدید دارم, اما نمی‌توانم گریه کنم.“

یکی از دیگر از نظامیان سابق که در هفته‌های اخیر خودکشی کرد، رایان اسمیت بود که او نیز در هنگ سلطنتی اسکاتلند خدمت می‌کرد. آلیستر مک لیش، نظامی ۱۹ ساله‌ای که در حال حاضر در همان هنگ خدمت می‌کند، نیز خودکشی کرد. یکی از همقطاران سابق رایان گفت: ”شرایط به نقطه بحرانی رسیده است. اوضاع بسیار بد شده است و ظاهراً روزی نیست که خبر خودکشی یکی از همقطارانمان را نشویم.“ او گفت: ”نمی دانم راه حل چیست. اما آن‌ها باید به سرعت کاری کنند. کسانی هم هستند که خودکشی می‌کنند و کسی متوجه نمی‌شود. این غم انگیز است.“

موارد خودکشی اخیر میان نظامیان انگلیسی تنها ”جزئی“ از چیزی است که طرفداران حقوق کهنه سربازان، آن را ”خودکشی همه گیر“ توصیف کرده اند. تروویر کلوت، نظامی سابق گفت: فرماندهان دفاعی موضوع خودکشی کهنه سربازان را انکار می‌کنند. وی گفت: ”چه می‌شود اگر وزارت دفاع قبول کند که مشکل دارد؟ وقتی این میزان خودکشی در میان نظامیان یا کهنه سربازان وجود دارد، یعنی مشکلی هست. وزارت دفاع باید فوراً تحقیق کند و ببیند چرا این تعداد بالا از نظامیانی که دچار اختلالات ناشی از آسیب‌های روانی پس از جنگ هستند، خودکشی می‌کنند. قصور در این کار نشانه نقض جدی پیمان نظامی است.“

بنابر این مطلب، مشخص نیست چند نفر از کهنه سربازان و نظامیان خودکشی کرده اند، زیرا وزارت دفاع انگلیس موارد خودکشی در میان کهنه سربازان را ثبت نمی‌کند. سخنگوی دولت انگلیس گفت: ”ما همه را- اعم از نظامیان در حال خدمت و کهنه سربازان- ترغیب می‌کنیم از طیف گسترده حمایت‌هایی استفاده کنند که در اختیار افراد با اختلالات و مشکلات روانی قرار می‌گیرد.“

وی افزود: ”وزارت دفاع هزینه بهداشت روان را به ۲۲ میلیون پوند در سال افزایش داده است، خط تلفنی برای کمک به نظامیان مبتلا به مشکلات روحی ایجاد کرده است که هفت روز هفته و به طور شبانه روزی خدمات ارائه می‌کند. کهنه سربازان همچنین می‌توانند از حمایت متخصصان نظام بهداشت ملی و طیف وسیعی از مؤ‌سسه‌های خیریه که با وزارت دفاع همکاری نزدیک دارند، بهره‌مند شوند.“

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.