وی افزود: مذاکرات ما با یک سرمایهگذار استرالیایی به نتیجه رسید و این سرمایهگذار قرار است، یک بیمارستان ۹۶ تخوابی به ارزش ۲۳ میلیوندلار با فاینانس کاملا خارجی در منطقه آزاد چابهار بسازد.
معاون فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد چابهار تصریح کرد: ۱.۵ هکتار زمین به این سرمایهگذار اختصاص یافته و فعلا در پروسه صدور مجوز نهایی از وزارت بهداشت و درمان است، این سرمایهگذار بهشدت مایل بهشروع عملیات احداث است و تمامی مراحل قانونی را تاکنون با جدیت دنبال کرده است.
بلیدهای اضافه کرد: این سرمایهگذار به ما اعلام کرده به محض آنکه مجوز نهایی از وزارت بهداشت صادر شود، عملیات احداث را شروع میکند و ظرف سهسال بیمارستان را میسازد؛ از نظر فایناس مالی پروژه هم فعلا مشکلی وجود ندارد و احتمالا از یک کشور ثالث فاینانس انجام خواهد شد.
وی تاکید کرد: تنها فایناس مالی این پروژه با خارجیهاست و ما از ظرفیت نظام مالی بینالمللی برای احداث این بیمارستان استفاده میکنیم و این بیمارستان بهصورت کامل با عنوان بیمارستان خصوصی تحت نظارت وزارت بهداشت خواهد بود، ضمن آنکه سرمایهگذار استرالیایی شرکای ایرانی مورد تایید هم دارد و تنها فایناس مالی پروژه با سرمایهگذار است.
عضو هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد چابهار افزود: علاوهبر صنعت و استقرار صنایع بزرگ و کوچک در چابهار باتوجه به استراتژی نظام مبنی بر توسعه سواحل مکران، گردشگری هم همراستا با آنها در دستور کارماست، چابهار با بیشاز ۲ میلیارد نفر جمعیت کشورهای حوزه اقیانوس هند هممرز است و جذب گردشگران این کشورها به چابهار و برندینگ این بندر باتوجه به ویژگیهای منحصربهفرد گردشگری چابهار برای ما در اولویت است، برای همین بیمارستان استرالیایی، پزشکان کشور عمان از همین حالا ابراز تمایل برای فعالیت و اعزام بیماران خود به این بیمارستان در راستای گردشگری سلامت کردهاند.
انتهای پیام/ع