سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قابل توجه مادران باردار؛

سلامت فرزندتان را اينگونه در دوران باردارى تضمين كنيد

رژیم غذایی مادر در دوران بارداری تاثیر بسزایی در سلامت جنین و دوران بعد از تولد دارد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان در جدیدترین پژوهش های خود دریافتند بانوانی که در دوران بارداری  از جوانه های کلم بروکلی استفاده می کنند، احتمال  ابتلای نوزاد دخترشان به سرطان سینه، به طور قابل ملاحظه ای کاهش پیدا می‌کند.

کارشناسان مصرف 4 جوانه سبزی کلم بروکلی را در روز برای جلوگیری از ابتلای جنین دختر به سرطان سینه در سال های پس از تولد به مادران باردار توصیه می کنند.


پژوهشگران دانشگاه آلابامابرمینگام آمریکا (the University of Alabama at Birmingham) در پژوهشی روی موش های آزمایشگاهی دریافتند موش‌های ماده بارداری که در رژیم غذایی روزانه آنها جوانه کلم بروکلی وجود دارد، جنین دختر آنها در زمان بلوغ کامل با درصد کمتری به سرطان سینه مبتلا می شود.


جوانه کلم بروکلی در سه روز اول رشد این گیاه روی آن شکل می گیرد و سپس به وسیله کشاورزان برداشت می شود.

کارشناسان اعلام کرده اند افزودن جوانه کلم بروکلی به رژیم غذایی روزانه مادران باردار عاملی منحصربه فرد درجلوگیری از ابتلای نوزادان دختر به سرطان سینه درسال های پس از تولد است.


سرطان سینه یکی از شایع ترین سرطان ها درجهان است، این سرطان هر سال سبب مرگ یازده هزارو 500 زن درکشور انگلستان و 40 هزار نفر درآمریکا می شود.

تشخیص زودرس این بیماری در افزایش امید به زندگی بانوان بسیار اثرگذاراست؛ کارشناسان دریافتند در جوانه کلم بروکلی ترکیبی به نام گلوکوراپامین (glucoraphanine) وجود دارد که دارای خواص ضد سرطانی است، از جمله دیگر ترکیب‌های مفید این سبزی وجود سولفورافن (sulforaphane) است که خطر ابتلا به انواع سرطان را کاهش می دهد.


هر دو ترکیب گلوکوراپامین و سولفورافن بعد از مصرف به ماده ای به نام ایزوتیوسیانات (isothiocyanates) تبدیل می شوند که با تاثیر بر مسیرهای ژنتیکی بدن سبب خاموش شدن برخی ژن های خطرناک از جمله ژن های دخیل در ابتلا به سرطان می شوند.

کارشناسان در پژوهش های خود دریافتند جوانه های کلم بروکلی 100 برابر بیشتر از سایر سبزیجات از جمله کلم حاوی ایزوتیوسیانات هستند.

نتیجه های این پژوهش درشماره ماه می مجله (Journal of Prevention Cancer) به چاپ رسیده است.

منبع:Dailymail

انتهای پیام/

پیشگیری از ابتلا به مرگبارترین سرطان بانوان از دوران جنینى

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.