وی افزود: پرستاران منتخب کشور در این دوره آموزشی که با حضور انجمن پرستاری ۲ کشور خارجی برگزار میشود حضور مییابند و یافتههای علمی این نشست را به دیگر همکارانشان منتقل میکنند.
دالوندی تاکید کرد: از نظر حرفهای درصدد تقویت مهارت، توانایی و شایستگیهای بالینی پرستاران هستیم و در این مسیر راهی جز گسترش تبادل جهانی با پرستاران نیست.
رئیس کل نظام پرستاری گفت: آمار طلاق در جامعه پرستاری همانند دیگر اقشار بالا است چرا که برخی پرستاران بخاطر نوع شغل نمیتوانند بین کار و زندگی تعادل ایجاد کنند.
دالوندی افزود: شیفت شب کاری یعنی خستگی برای خانواده پرستار، محول شدن وظایف خانه و فرزند به شریک زندگی و خستگی زوجین، که در مواردی پایان این ماجرا به جدایی ختم میشود.
وی با عنوان اینکه در جهان بر تعادل بخشی بین کار و زندگی پرستار توجه شده است، اضافه کرد: وقتی پرستار به خاطر معیشت زندگی مجبور به فعالیت در چند مکان شود دیگر زمانی برای پرداختن به مسائل زندگی نمیماند.
رئیس کل نظام پرستاری گفت: پرستاران میتوانند در پیشگیری از بروز جرائم اجتماعی وارد میدان شوند و در عوامل اجتماعی اثرگذار بر روی سلامت به عنوان موتور محرک عمل کنند.
دالوندی تاکید کرد: رویکرد جدید نظام پرستاری، سلامت محوری است مگر نه تا کی میتوان به سمت ساخت بیمارستان و اضافه کردن تخت بیمارستانی پیش رفت.
وی با تاکید بر ضرورت افزایش قدرت حرفهای پرستاران بیان کرد: وقتی به پرستاران در بیمارستان به عنوان نیروی دست دوم نظام سلامت نگاه میشود، نمیتوان انتظار روشن شدن موتورهای انگیزشی بیرونی و درونی را در این قشر داشت.
دالوندی اضافه کرد: برای توانمندسازی جامعه پرستاری هسته مرکز توسعه و کارآفرینی در سازمان نظام پرستاری ایجاد و از برترین کارآفرینان کشور در این مرکز استفاده شده است.
انتهای پیام/ز
منبع: ایرنا