وی بابیان اینکه باید در همدان کشاورزی خدماتی را برنامه ریزی کنیم، گفت: موقعیت ترانزیتی همدان آن را به چهار راه ارتباطی در منطقه تبدیل کرده و از آنجایی که ظرفیت بسیار بالای کشاورزی نیز وجود دارد باید بهرهوری اقتصادی آن را مورد توجه قرارداد.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی از ایجاد یک واحد گاوداری ۶ هزار راسی در قهاوند خبر داد و گفت: طی جلساتی با رئیس بنیاد مستضعفان کشور اجرای این طرح مصوب شد.
وی بابیان اینکه متاسفانه مواد خام را با پایین ترین ارزش خود به خارج از استان صادر می کنیم در صورتی که این مواد خام باید در چرخه تولید و اشتغال قرار گیرد، گفت: افزایش تولیدات کشاورزی و دامی آورده های اقتصادی بسیار خوبی به همراه خواهد داشت.
حاجی بابایی گفت: در واحد گاوداری مورد توافق که ۱۰۷ میلیارد تومان اعتبار برای آن مصوب شده تولید گوشت و شیر و فراوری آن اشتغال ایجاد می کند و از طرف دیگر علوفه مورد نیاز این واحد دامداری گسترش کشاورزی را به دنبال دارد.
نماینده همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: همدان به عنوان پایلوت پرورش بز شیری مو سیاه انتخاب شده و پرورش این نژاد از بزهای شیرده از نوع موسیاه را در آینده نزدیک در منطقه فامنین خواهیم داشت.
وی گفت: این نژاد تا ۶ کیلو شیر تولید می کند و با صنایع تبدیلی از این شیر می توان حداکثر بهره برداری را برای توسعه تولید و اشتغال داشت.
وی گفت: کشاورزی در استان همدان به تنهایی نمی تواند درآمدزا باشد و باید کشاورزی با ارزش افزوده برنامه ریزی شود تا بتوان شاهد توسعه اقتصادی در منطقه بود.
حاجی بابایی بیان داشت: همدان استانی خدماتی کشاورزی است و باید با برنامه های مدون کشاورزی تبدیل به خدمات شود.
نماینده همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باید در تمام زمینه ها توسعه به صورت خدماتی برنامه ریزی شود و به عنوان مثال بخش صنعت باید به صورت صنعتی خدماتی تعریف و برنامه ریزی شود.
انتهای پیام/ج