تولید این ماژول گام مؤثری در جهت دسترسی به مفاهیم شهر هوشمند، خانه هوشمند، شهروند هوشمند، کشاورزی هوشمند، انرژی هوشمند و... است. این ماژول قابلیت این را دارد که به تولید انبوه برسد و می تواند هر نوع دستگاهی را به شبکه NB-IoT متصل کند. در حال حاضر مصرف عمده این ماژول در حوزه گاز، برق و آب است.
گفتنی است همراه اول در ماه های گذشته بسترهای لازم برای آزمایش تولیدات ۶ شرکت مودم ساز و۴ شرکت کنتورساز داخلی را در شبکه رادیو، انتقال و core همراه اول بر بستر NB-IoT ایجاد کرده و در نهایت با بومی سازی پلتفرم های لازم برای پیاده سازی این اکوسیستم، آن را به مرحله تولید رسانده است. در این پروژه تمام لایه های رادیو، شبكه، انتقال و core در داخل بستر ارتباطی همراه اول به روزرسانی شده و برای اولین بار در کشور توسط شرکت ارتباطات سیار ایران و شرکت ملی گاز در جهت مدیریت هرچه بهتر انرژی در کشور اجرایی شده است.
پیش از این شرکت ملی گاز ایران در ۹ بهمن ماه ۹۵، تفاهمنامه هوشمندسازی کنتورهای گاز کشور را با همراه اول امضا کرده بود و به زودی نیز کنتور هوشمند برق با همکاری وزارت نیرو و کنتور هوشمند آب با همکاری وزارت جهاد کشاورزی بر بستر NB-IoT راه اندازی خواهد شد. بر این اساس در حال حاضر همراه اول تنها اپراتوری است که موفق به راه اندازی بومی این طرح شده است. هوشمندسازی کنتورها، یکی از مهمترین حوزه های اینترنت اشیا (IoT) در جهان است.
انتهای پیام/