وی با اشاره به اینکه بازسازی و استانداردسازی این طرح بر مبنای ضوابط ابلاغی وزارت بهداشت و سازمان تأمین اجتماعی است، اظهار کرد: واحدهای زایشگاه اکنون شامل بخش پذیرش، سالن انتظار، ایستگاه مامائی، اتاقهای زایمان LDRP، اتاق ایزوله، رختکن، سرویسهای بهداشتی، اتاقهای کار تمیز و کثیف، دفتر ماما مسئول، انبار بخش، اتاق دارو، اتاق استراحت و آبدارخانه کارکنان است.
مدیر درمان تامین اجتماعی همدان به واحدهای مرکز استریل اشاره کرد و گفت: تحویل کثیف، منطقه کثیف، منطقه تمیز، منطقه استریل، تحویل استریل، راهرو استریل اتاق عمل، راهرو کثیف اتاق عمل، گانینگ، پکینگ، اتاق کار، انبار استریل، آسانسور و رختکن از بخشهای این مرکز به شمار میآید.
صفری با بیان اینکه تاریخ ساخت اولیه این پروژه به سال 74 برمیگردد، گفت: زیربنای پروژه قبل از اجرای طرح به یک هزار و 50 متر مربع میرسد.
وی با اشاره به اینکه زیربنای پروژه بعد از اجرای پروژه به یک هزار و 100 متر مربع رسیده است، افزود: اعتبار ساخت پروژه 10 میلیارد و 500 میلیون ریال است.
مدیر درمان تامین اجتماعی همدان با بیان اینکه تاریخ شروع عملیات اجرایی این پروژه تیرماه سال 96 بود، گفت: تاریخ اتمام عملیات اجرای پروژه امسال خواهد بود.
صفری نوسازی و استانداردسازی واحد زایشگاه و مرکز استریل (CSSD) را بر اساس ضوابط ابلاغی وزارت بهداشت در قالب استاندارد بیمارستان ایمن و چک لیست استانداردسازی ابلاغی ادارهکل درمان مستقیم سازمان تأمین اجتماعی و ضوابط اجرائی استاندارد ارتقاء هتلینگ بیمارستانی ابلاغی معاونت درمان سازمان تأمین اجتماعی را از دستاورهای اجرای پروژه دانست.
وی با اشاره به ساخت اتاق زایمان به روش جدید LDRP که باعث می شود تمام خدمات به مادر باردار از بدو پذیرش تا زایمان و تا ترخیص در یک اتاق ارائه شود گفت: مهیا شدن امکانات برای ترویج زایمان طبیعی، تفکیک بهینه مسیرهای دسترسی استریل و کثیف بین اتاق عمل و مرکز استریل از جمله مزایای اجرای طرح است.
انتهای پیام/ب