سید دانیال محبی با اشاره به اینکه قبل از تصویب هر طرح، باید قواعد فنی طرحها بررسی و به تایید دستگاههای صاحب نظر برسد، افزود: علت طولانی شدن برخی طرحها و ناهماهنگی میان دستگاه هاست که باعث افزایش هزینههای این طرحها میشود.
وی با بیان اینکه بهره برداری نکردن مناسب از حجم عظیم آثار تاریخی، فرهنگی و طبیعی سیستان و بلوچستان در جهت جذب گردشگر، عدم بستر مناسب سازی برای سرمایه گذاری در تاسیسات و تجهیزات گردشگری و تبلیغات اندک از ظرفیتهای تاریخی، طبیعی و مردم شناسی استان در سطح ملی و بین المللی مهمترین عوامل موفق نبودن در شاخصهای گردشگری و صنایع دستی است.
رئیس شورای راهبردی گردشگری سیستان و بلوچستان ادامه داد: در حوزه گردشگری و بوم گردی، تسهیلات مناسبی از محل تسهیلات روستایی اختصاص داده شده است که با جذب این تسهیلات، شاهد تغییرات مثبتی در این حوزه خواهیم بود.
دکتر جلالزایی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان نیز در ابتدای این نشست با تشریح اهداف سند توسعه گردشگری ایجاد فرصتهای شغلی، معرفی و ایجاد دسترسی به جاذبههای گردشگری، تقویت و توسعه زیرساختهای صنعت توریسم و ارتقاء رتبه جهانی و ملی شاخصهای گردشگری و صنایع دستی استانی را از مهمترین اهداف این سند عنوان کرد.
انتهای پیام/ع