سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سیستان و بلوچستان رتبه نخست تولید خرمای ارگانیک کشور را دارد

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: این استان با برخوداری از سه هزار و ۳۰۰ هکتار با تولید ۱۲ هزار تن رتبه نخست تولید خرمای ارگانیک کشور را به خود اختصاص داده است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، یوسف ریگی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان  اظهار داشت: خرمای ارگانیک سیستان و بلوچستان از نوع ربی است و در مناطق مک سوخته سراوان و روتک خاش تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه در تولید خرمای ارگانیک هیچ کود و سمی استفاده نمی‌شود ادامه داد: سال گذشته حدود سه هزار و ۱۶۰ تن خرمای ارگانیک این استان به اروپا صادر شد.

ریگی ادامه داد: ۱۵ هزار هکتار از سطح باغات این ۲ منطقه در سیستان و بلوچستان به کشت خرما ربی اختصاص دارد که تاکنون سه هزار و ۳۰۰ هکتار آن مجوز تولید خرمای ارگانیک را کسب کرده اند.

وی افزود: ۹۷۴ بهره بردار بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان به تولید خرمای ارگانیک مشغول هستند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در چند سال اخیر سطح زیر کشت خرمای ارگانیک استان در ۲ منطقه خاش و سراوان از ۱۱ هزار هکتار با همکاری این سازمان و مشارکت کشاورزان به ۱۵ هزار هکتار ارتقا پیدا کرده است.

وی بیان کرد: در مجموع ۵۷ هزار و ۱۶۲ هکتار از باغات سیستان و بلوچستان به کشت خرما اختصاص دارد که ۴۵ هزار و ۱۷۰ هکتار آن بارو و بقیه غیر بارور است.

ریگی با بیان اینکه ۷۰ نوع خرما در سیستان و بلوچستان کشت می‌شود افزود: بیشتر خرمای تولیدی این استان به انواع ربی، مضافتی، هلیله، زاهدی، پیارم، نگال و کوتومی اختصاص دارد که سال گذشته حدود ۱۸ هزار تن خرما به سایر کشور‌ها صادر شد.

انتهای پیام/ع

 ۱۵ هزار هکتار از سطح باغات  سیستان و بلوچستان به کشت خرمااختصاص دارد

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.