وی ادامه داد: با توجه به تغییر نظام آموزشی، هنرجویان فنی و حرفهای پس از اخذ مدرک میتوانند در کنکور سراسری هم شرکت کرده یا از طریق دانشگاه فنی و حرفهای به تحصیل بپردازند و با توجه به اینکه تقاضا در برخی رشتهها مانند گرافیک، برق، کامپیوتر و رشته هایی از این قبیل بالاست نیاز به آزمون داریم تا از بین داوطلبان تعدادی برگزیده شوند؛ برهمین اساس باید ظرفیتها و شرایط دانشگاه فنی و حرفهای ارزیابی شود.
حسینیمقدم تصریح کرد: سال گذشته شاهد بودیم تا برخی از رشتههای فنی و حرفهای بدون آزمون برگزار شد اما برای رشتههای پرطرفدار آزمون وجود داشت، برهمین اساس امسال هم باید در ابتدا ظرفیتهای دانشگاه فنی و حرفهای ارزیابی شود تا ببینیم سال آینده چه برنامهریزی برای رشته های پرطرفدار داشته باشیم.
وی با تأکید بر اینکه سیاست ما اجرای کاردانی پیوسته برای هنرجویان است، گفت: وزارت علوم هم موظف به اجرای کاردانی پیوسته است، اما محدودیت ظرفیت در برخی رشته ها وزارت علوم را ناگزیر به برگزاری کنکور می کند.
مدیرکل دفتر آموزش فنی و حرفهای آموزش و پرورش گفت: در حال بررسی ظرفیتهای دانشگاههای فنی و حرفهای هستیم و طی یکی دو هفته آینده جلساتی را با روسای دانشکدههای فنی و حرفهای برگزار خواهیم کرد تا برای برگزاری یا حذف کنکور سال آینده تصمیم قطعی را اتخاذ کنیم.
انتهای پیام/