سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۷ ماده غذایی که پس از گرم شدن سمی می‌شوند+ اینفوگرافی

برخی غذاهای خاص پس از دوباره مصرف کردن هیچ گونه ارزش غذایی ندارند و در اثر گرم شدن مجدد دستخوش تغییرات اساسی می‌شوند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛در اکثر مواقع همه ما اغلب برای چند روز غذا می پزیم و مجبور می شویم دوباره آنها را گرم کنیم، در نتیجه این کار ، بعضی از موادغذایی ترکیب داخلی خود را از دست می دهند وحتی گاهی سمی می شوند و ممکن است عامل ایجاد سرطان در بدن شوند.

تحقیقات نشان داده است که از نظر تغذیه ای بهترین شیوه طبخ غذا شیوه ای است که غذا به اندازه مصرف یکبار تهیه شود تا باقیمانده نداشته باشد، بهتر است از گرم کردن دوباره و چند باره غذاها خودداری شود و اگر هم قرار است غذاها را در دو یا چندبار مصرف کرد آنها را در بسته های کوچک قرار داد و از چندباره گرم کردن آن خودداری شود.

در واقع برخی غذاهای خاص پس از دوباره مصرف کردن هیچ گونه ارزش غذایی ندارند و غذاها در اثر گرم شدن مجدد، تغییر ماهیت پیدا می کنند و ارزش غذایی‌شان دستخوش تغییرات اساسی می‌شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
علی
۱۸:۴۵ ۱۱ مرداد ۱۳۹۷
اگه واقعا اینا درست بود الان نباید حتی یه دانشجوی زنده تو ایران پیدا میشد!!!
ناشناس
۱۷:۱۰ ۱۱ مرداد ۱۳۹۷
این که خیلی سخت شد
خوب غذایی که درست می کنیم، اگر زیاد بیاد که نمی شه بیرون ریخت