رییس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور گفت: ۶۰ درصد استارتآپهایی که سال گذشته در قالب کانتر در نمایشگاه حضور داشتند، امسال با غرفه در نمایشگاه حضور دارند.
وی افزود: از الکامپ ۲۱ تا ۲۴ با خیزش فناوری اطلاعات مواجه شدیم و مردم نیز با استفاده از این ابزارها به توسعه این فناوری کمک کردند و اثرات آن در زندگی مردم و در جامعه مشخص است. اثنی عشری با اشاره به اینکه در سال ۲۰۰۰، ضریب نفوذ اینترنت ۸ /۳ درصد بوده که در حال حاضر به ۷۰ درصد رسیده است افزود: بر مبنای همین فرصتها مردم کسب و کارهای نوینی را در این حوزه راه اندازی کرده اند.
وی ثروت آفرینی، ایجاد شفافیت و اشتغال را ویژگیهای این کسب و کارها عنوان کرد و افزود: نتیجه این کسب و کارها ایجاد رفاه برای مردم است. رییس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور با اشاره به اینکه الکامپ ۲۴ با شعار پیش به سوی اقتصاد دیجیتال، آغاز بکار میکند، گفت: این نمایشگاه در ۱۸ سالن و ۲۷ هزار متر مربع برگزار میشود.
وی الکام استارز را یکی از بخشهای مهم این نمایشگاه معرفی کرد و افزود: متراژ بخش الکام استارز نسبت به سال گذشته با بیش از ۶ هزار متر به دو برابر افزایش یافته و در ۵ سالن برگزار میشود و جوانان حاصل ایدهها و آرزوهای خود را در این بخش به نمایش میگذارند.
اثنی عشر تصریح کرد: ۶۰ درصد استارتاپهایی که سال گذشته در قالب کانتر در نمایشگاه حضور داشتند، امسال با غرفه در نمایشگاه حضور دارند. وی الکام گیمز را یکی دیگر از بخشهای نمایشگاه امسال معرفی کرد که شرکتهای بازی ساز در ۶۰۰ متر مربع حضور دارند.
رییس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور سالن دولت الکترونیک را یکی از مهمترین بخشهای نمایشگاه الکامپ معرفی کرد که سازمانها و دستگاههای دولتی خدمات الکترونیک خود را در این سالن ارایه میکنند. وی شرکتهایی که در حوزه رایانش ابری، اینترنت اشیا و بیگ دیتا فعالیت میکنند را از شرکت کنندگان دیگر این نمایشگاه معرفی کرد.
انتهای پیام/