وی ارزش افزوده بخش معدن را ۶ میلیارد تومان و بخش تجارت را ۳ هزار و ۶۰۲ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: در مجموع ارزش افزوده بخش صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه ۶ هزار و ۲۳۴ میلیارد تومان است.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: پیش بینی شده است طی امسال ۱۱ پروانه بهرهبرداری معدنی با اشتغال ۱۰۵ نفر و سرمایه گذاری ۱۲ میلیارد تومان صادر شود.
رستمی به پروژه های اقتصاد مقاومتی در سال ۹۷ اشاره کرد و بیان داشت: در این راستا هشت فقره معدن سنگ لاشه در شهرستانهای کرمانشاه، کنگاور، سرپلذهاب و قصرشیرین و سه فقره معدن بیتومین در شهرستان گیلانغرب فعال شده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۳۲ معدن قیر طبیعی با ذخیره قطعی ۱.۳ میلیون تن در استان داریم که ۷۵ درصد ذخایر قیر طبیعی کشور را تامین می کند و به این لحاظ رتبه اول کشور را داریم.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه اظهار داشت: حدود ۵۰ معدن سنگ ترئینی (مرمریت و مرمریت دولومیتی) با ذخیره قطعی ۴۶ میلیون تن و استخراج سالیانه ۵۵۰ هزار تن در استان فعالیت می کند.
رستمی تصریح کرد: همچنین سه معدن آهک و مارن با ذخیره قطعی ۳۶۰ میلیون تن و استخراج سالیانه ۴.۲ میلیون تن، ۱۰ معدن سنگ گچ با ذخیره قطعی ۴۰ میلیون تن و استخراج سالیانه ۵۲۰ هزار تن، چهار معدن فلدسپات با استخراج سالیانه ۸۰ هزار تن و ۶ معدن سیلیس با ذخیره قطعی ۲۱.۵ میلیون تن و استخراج سالیانه ۱۴۵ هزار تن عمده معادن استان کرمانشاه را تشکیل میدهند.
وی به اهم مشکلات و تنگناهای استان در حوزه معدن اشاره کرد و افزود: عدم تکمیل زیرساختهای بخش معدن در استان، فرسودگی ماشین آلات و تجهیزات معادن، عدم نقدینگی مناسب به دلیل تخصیص نیافتن تسهیلات به معادن در سنوات گذشته، فروش مواد معدنی به خصوص قیر و... از جمله آن مشکلات هستند.
انتهای پیام/ز