رئیس سازمان فناوری اطلاعات در نشست خبری بیستوچهارمین نمایشگاه بینالملی الکامپ اعلام کرد در این نمایشگاه 400 استارتآپ حضور دارند و 40 دستگاه اجرایی نیز بیش از 300 نوع خدمت را به مردم ارائه خواهند کرد.
وی با اشاره به ارتباط تنگاتنگ میان سازمان فناوری اطلاعات به عنوان نماینده دولت و سازمان نظام صنفی رایانه ای که به عنوان نماینده بخش خصوصی، تصریح کرد: از بهمن ماه سال گذشته برای آغاز نمایشگاه برنامه ریزیهایی صورت گرفت و تلاش کردیم که بخش خدمات حوزه دولت الکترونیک و سالن دولت فضای وسیع تری نسبت به سال گذشته در اختیار داشته باشند.
معاون وزیر ارتباطات با تاکید به حضور 41 دستگاه با 314 خدمت در 2500متر فضا در این نمایشگاه، گفت: رویکرد اصلی ما در این نمایشگاه خدمت محور است و حضور هر دستگاهی الزاما با ارایه خدمات الکترونیکی همراه است.
وی درباره حضور دستگاه های عرضه خدمات در نمایشگاه الکامپ، افزود: سازمان برنامه و بوجه با 20 خدمت، وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی با 15 خدمت، شهرداری 15 خدمت، سازمان بورس و اوراق بهادار با 16 خدمت و گمرک جمهوری اسلامی با 13 خدمت مشخص در این نمایشگاه حضور دارند.
سراییان با اشاره به حضور شرکت های استارتاپی در نمایشگاه الکامپ خاطرنشان کرد: بیش از 400 شرکت استارتاپی در 5 سالن از نمایشگاه الکامپ 97 حاضر هستند.
وی با اشاره به ارایه دولت همراه در نمایشگاه الکامپ امسال،تصریح کرد: ارایه دولت همراه در نمایشگاه یکی از موضوعات مهم است که با معرفی آن، دستگاه ها به استفاد ه از آن ترغیب شوند زیرا افراد به آسانی می توانند وارد دولت همراه می شود و همه خدمات را دریافت کنند، به طوری که با نصب اپلیکشن با یک بار ورود با روش های مختلف احراز هویت می شوند و دیگر نیازی نیست با یوزرهای مختلف پسوردهای متعدد دریافت کنند.
رییس سازمان فناوری اطلاعات با اشاره به اعلام رشد 20 رتبه ای توسعه دولت الکترونیک توسط سازمان ملل متحد در ایران، تاکید کرد: سازمان ملل متحد 193 کشور را بر اساس الکترونیکی شدن به رتبه های خیلی بالا، بالا، متوسط و پایین تقسیم بندی کرده است و هر ۲سال یکبار کشورها را با شاخص های خود رتبه بندی می کند که در اخرین رتبه بندی، کشور ما از مرحله متوسط به بالا ارتقا پیدا کرده است.
وی تاکید کرد: ارتقای رتبه در این زمینه کار سختی است اما نشانه ای از تحول در الکترونیکی کردن خدمات محسوب میشود، به طوریکه در توسعه دولت الکترونیک بخش مشارکت الکترونیکی وجود دارد که در این بخش کشور ما نسبت به سال ۲۰۱۶ در حدود ۳۳ پله رشد داشته است که جز ۵ کشور نخست دنیا که این رشد را تجربه کرده است شناخته شدیم.
سر اییان با اشاره به مقایسه الکامپ با نمایشگاه جی تکس امارات تصریح کرد: البته از نظرحضور شرکت های بین المللی در نمایشگاه الکامپ قابل مقایسه نیست اما از نگاه تکنولوژی منحصر به فرد است به طوری که بیش از 400 شرکت در 5 سالن نمایشگاه شرکت کرده اند، البته در تلاش هستیم که در سال های آینده شرکت های بیشتری حضور داشته باشند.
رییس سازمان فناوری با بیان اینکه مهمترین معضل برای دولت الکترونیک همراه نبودن سازمانهاو دستگاه ها است، تصریح کرد: در تلاش هستیم دستگاه های اصلی و تاثیرگذار در نمایشگاه الکامپ دور هم جمع شوند و امیدواریم که در بخش قوه قضاییه سرویس روزنامه رسمی به مرکز تبادل اطلاعات متصل شده و سایر خدمات این حوزه نیز الکترونیکی شود.
وی افزود: این در حالی است که نیروی انتظامی نقش خوبی در الکترونیکی شدن ایفا کرده است واگر این موضوع گسترده شود از بسیاری فسادها پیشگیری می شود و امیدواریم این موضوع فتح بابی برای سایر دستگاه ها برای ارایه خدمات دولت الکترونیک باشد.
معاون وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه در سال گذشته ستادی در هیات دولت برای حمایت از استارتاپ ها تشکیل شد، بیان کرد: ثبت شدن ساختار و هویت شرکت ها از طریق نظام صنفی در دستور کار قرار گرفت و همچنین با تصویب طرح نوآفرین موانع کسب و کارهای ثبت شرکت، بیمه و مالیات نیز رفع می شود.
رییس سازمان فناوری اطلاعات با بیان اینکه امروزه در حوزه فناوری اطلاعات کشور نقش دولت الکترونیک مهم است تصریح کرد: دولت الکترونیک ابزار شفافیت سازی و پیشگیری از رانت است و امسال تفاوت با سال های گذشته را نشان می دهد و در حال حاضر زیرساخت و مرکز تبادل اطلاعات دولت الکترونیک در سازمان فناوری اطلاعات مستقر شده است.
وی با تاکید به اینکه در حوزه خدمات دولت الکترونیک رسانه ها باید مطالبه گر باشند، افزود: رسانه ها باید ارایه سرویس های الکترونیکی و حضور در دولت الکترونیک را از دستگاه ها مطالبه کنند زیرا امروزه خدمات بدون حضور افراد ارایه می شود.
سراییان با بیان اینکه بخش خصوصی در دولت الکترونیک مشارکت دارد تصریح کرد: در اردیبهشت ماه سال جاری مصوب شد تا 23 پروژه اولویت دار دولت الکترونیک تا 9آذر سال 99 خاتمه یابد بنابراین نمایشگاه الکترونیک سال 99 متفاوت تر از گذشته برگزار می شود.
وی با اشاره به امضای تفاهم نامه ضبح امروز وزیر ارتباطات با وزیر جهادکشاورزی تصریح کرد: با امضای این تفاهم نامه، پروژه داده باز کلید خورد و 80درصد داده های کشاورزی در اختیار کسب و کارها قرار می گیرند که امیدواریم راهی برای کارآفرینی در حوزه خدمات نوین باشد.
محمد باقر اثنی عشری رییس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور نیز در این نشست خبری با اشاره به اینکه الکامپ قدیمی ترین نمایشگاه فناوری در منطقه است، گفت: یکی از محورهای نمایشگاه الکامپ 97 دولت هوشمند است و دستگاه های مختلف دولتی در حوزه دولت الکترونیک خدمات خود را در این نمایشگاه ارایه می کنند.
وی به مشکلات کشور در حوزه مسائل اقتصادی اشاره کرد و افزود: به همین دلیل برای شرکت در نمایشگاه الکامپ 97، رویش ها و ریزش هایی داشتیم و برخی از شرکت های همکار نتوانستند در این نمایشگاه حضور داشته باشند.
اثنی عشری بخش الکام استارز را از یکی از بخش هایی عنوان کرد که مورد استقبال بسیار استارتاپ ها قرار گرفته است و در اد امه گفت: بخش الکام استارز امسال با 6600 متر مربع شامل 424 استارتاپ است که 192 استارتاپ بصورت کانتر و 232 استارتاپ هم به صورت غرفه در این نمایشگاه حضور دارند که افزایش دوبرابری را در این بخش شاهد هستیم.
وی با بیان اینکه در سال گذشته 99 غرفه استارتاپی وجود داشت، افزود: اما این تعداد امسال به 232 غرفه رسیده که نشان می دهد استارتاپ هایی که در سال گذشته به صورت کانتر حضور داشتند توانستند کسب و کار خود را گسترش دهند و امسال به صورت غرفه در نمایشگاه حضور داشته باشند.
رییس سازمان نظام صنفی رایانه ای ایران تصریح کرد: امسال 320 شرکت در الکامپ در مساحتی در حدود 25 هزار متر مربع حضور دارند که البته تعدادی از FCP ها و شرکت های اینترنتی و سخت افزاری به دلایل مشکلات اقتصادی نتوانستند در این نمایشگاه حضور داشته باشند.
وی به بخش الکام گیمز(بازی های رایانه ای) به عنوان یکی دیگر از بخش های نمایشگاه الکامپ اشاره کرد و افزود: برای این بخش از نمایشگاه 600 متر مربع در نظر گرفته شده است که 22 شرکت بازی ساز رایانه ای ایرانی و خارجی در کنار هم حضور دارند.
رییس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور از راه اندازی بخش الکام ترندز در نمایشگاه الکامپ امسال خبر داد و گفت: شرکت هایی که در حوزه فناوری های نوین و آینده نگرمانند بلاک چین، اینترنت اشیا، شهرهوشمند و هوش مصنوعی فعالیت می کنند، در این بخش حضور دارند.
وی در بخش دیگر این نشست خبری از تصویب عضویت آسان کسب و کارهای نوپا درسازمان نظام صنفی رایانه ای کشور خبر داد و افزود: این کار با هدف ایجاد اکوسیستم کسب و کارهای نوپا در کنار کسب و کارهای بزرگ و قدیمی انجام می شود تا بتوانیم به هدف توسعه بازار در این حوزه دسترسی پیدا کنیم.
در ادامه این نشست خبری رضا باقری اصل عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه نمایشگاه الکامپ موضوعی مهم محسوب می شود، گفت: برای رشد اقتصاد در فضای ICT باید مطالبه گر باشیم زیرا یکی از حوزه های امیدبخش در کشور به شمار می رود.
وی با اشاره به رشد رتبه توسعه دولت الکترونیک در کشور، افزود: باید توجه داشت که سنجش این رشد توسط داوران بین المللی صورت می گیرد به طوری که ما مرجع هایی را در اختیار داوران قرارمی دهیم و آنها این شاخص ها را با مدل های خود تطبیق می دهند.
باقری اصل افزود: روش های ارزیابی در دوره های مختلف متفاوت است به طوری که اگر همین داده ها را در دوره بعد ارایه دهیم مورد قبول واقع نمی شود.
عضو هیات عامل سازمان فناوری با اشاره به الکترونیکی شدن 100درصد اظهارنامه مالیاتی خاطرنشان کرد: در حال حاضر مرحله رسیدگی و دادرسی مالیات ها هنوز الکترونیکی نشده است در تلاش هستیم تا مالیات نقل و انتقال املاک و بیمه را نیز به صورت الکترونیکی انجام دهیم.
وی با بیان اینکه الکترونیکی شدن به حوزه سلامت نیز رسیده است، اظهار کرد: در دیدار وزیر ارتباطات با مسوولان تامین اجتماعی استحقاق درمان تعیین شد و از بین 606 بیمارستان وزارت بهداشت 583 بیمارستان مشمول استحقاق درمان شدند.پ
انتهای پیام/