هر چند مدت زمان زیادی از عرضه این اتوبوس نمیگذرد تعداد 50000 دستگاه از آن در سراسر دنیا سفارش داده شده است. طراحی اتوبوس الکتریکی سیتارو باعث شده است که از روبهرو جلوهای بسیار دیدنی داشته باشد. البته طراحی زیبا و سهبعدی لوگو بنز نیز در این جلوه دیدنی اثر بسیار دارد. با توجه به سقف اتوبوس قطعا متوجه خط رشته لبه سقف میشوید که تجهیزات سقف را زیر خود پوشش میدهد.
قدرت لازم برای حرکت اتوبوس از محور الکتریکی ZF AVE 130 و با کمک موتورهای الکتریکی به چرخها منتقل میشود. قدرت خروجی موتور 335 اسببخار است که از ابتدا روشن شدن اتوبوس در دسترس میباشد. باتری لیتیوم یونی این اتوبوس از 10 ماژول تشکیل شده است و هرکدام از این ماژولها توانایی تولید 25 کیلووات ساعت برق را دارند. ظرفیت کل باتری 243 کیووات ساعت است. ماژولهای یاد شده در پشت اتوبوس و سقف آن قرار دارد.
سیتارو با حداکثر 10 ماژول 13.44 تن وزن دارد. این اتوبوس توانایی جابهجایی 6 تن یا 85 تا 90 نفر مسافر را دارد. شارژ باتریهای اتوبوس از طریق سوکت combo-2-plug که در بالای قوس چرخ سمت راست جلو اتوبوس است، امکانپذیر میباشد. اتوبوس eCitaro تا پایان سال جاری میلادی تولید خواهد شد و قرار است جشن تولید این اتوبوس در ماه سپتامبر در هانوفر برگزار شود. به نظر میرسد به زودی 20 دستگاه از اتوبوسهای الکتریکی سیتارو در هانبورگ مورد آزمایش عملی قرار گیرند.
در ادامه تصاویری از اتوبوس سیتارو مشاهده میکنید:
بیشتر بخوانید: افتتاح اولین ایستگاه شارژ بیسیم اتوبوس در آمریکا
انتهای پیام/