وی با اشاره به اینکه تاکنون چندین بار به سوپرمارکتها و مغازهها مبنی بر نگهداری شیر درون یخچالهای روشن تذکر داده شده است، گفت: تمام محصولات پاستوریزه باید در محیط یخچال نگهداری شود و این در حالی است که برخی از مغازهداران با توجیه صرفهجویی در مصرف برق شبانه یخچالها را خاموش میکنند و تمام لبنیات چندین ساعات درون یخچال فاقد دمای خنک باقی میماند که این موضوع باعث افزایش فعالیت میکروبهای مفید درون لبنیات به ویژه ماست میشود.
دبیریان با تأکید بر اینکه رشد باکتریهای مفید در ماستهای پاستوریزه مضر نیست ادامه داد: بسیاری از افراد معده حساسی دارند و رشد بیش از حد باکتریها درون لبنیات که باعث اسیدی شدن و ترشی این محصولات می شود؛ برای سیستم گوارش چنین افرادی ایجاد مزاحمت می کند.
وی یادآور شد: نگهداری شیرهای پاستوریزه بیرون از محیط یخچال موجب افزایش فساد این گروه از لبنیات میشود مسئلهای که دود آن به چشم تولید کننده و حتی مصرف کننده میرود.
انتهای پیام/