وی با اشاره به مواد جدید به کار رفته در کامپوزیتهای دندانی افزود: شاید تا چندین سال پیش امکان تغییر رنگ این کامپوزیتها وجود نداشت ولی به تازگی مواد جدیدی برای انجام درمان ترمیمی کامپوزیت وارد بازار تجهیزات پزشکی شده که در آن امکان تغییر رنگ کامپوزیتها وجود دارد علاوه بر آن بر خلاف برخی صحبتها راجع به شیوع بیماریهای عفونی و آسیب لثه، کامپوزیت چنین عارضهای ندارد مگر اینکه توسط فردی غیره متخصص انجام گیرد.
رئیس انجمن دندان پزشکان عمومی در خصوص سؤالات متعددی که مبنی بر قدرت ماندگاری کامپوزیتهای دندانی بیان کرد: کامپوزیتها برخلاف لمینت قدرت ماندگاری قابل توجهی دارند و نه تنها هیچگونه آسیبی یا قارچی در لثهها و دندانها ایجاد نمی شود بلکه اتفاقی هم در کامپوزیت نیفتاده و این در حالی است که مواد کامپوزیتی امروزی مقاومت خیلی بیشتری دارند.
شهنیزاده گفت: امروزه کامپوزیتها بهترین روش برای زیبایی و حتی برای ترمیم و پرکردن سطحی دندانها محسوب میشوند زیرا در صورت انجام زیبایی با کامپوزیت اگر مشکلی در ظاهر آن ایجاد شود برخلاف لمینت به راحتی و بدون درد و خونریزی قابل ترمیم است.
وی یادآور شد: در روش کامپوزیت تا جای ممکن تراش عمقی روی دندانها انجام نمیگیرد و ساختمان دندان به طور کامل حفظ میشود بنابراین کامپوزیت روشی ارزان، ماندگار و بسیار کمعارضه در میان سایر روشهای ترمیم و زیبایی دندانها است.
انتهای پیام/
یکی نیست پیگیری کنه
یه دندون پر کردن چند میلیون حالا پول مواد چندیدن دندان 200 الی 300 هزار تومن نه یک میلیون
یعنی هردندونی 20 هزار هم نمیشه