این نشست با حضور سید مجتبی حسینی؛ معاون امور هنری، سید هادی حسینی؛ معاون حقوقی، امور مجلس و استانها، علی غیاثی ندوشن؛ مدیرکل امور استانها، مدیران کل و مشاوران معاونت امور هنری و مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استانها درباره برنامهها و فعالیتهای حوزه معاونت امور هنری در تعامل و همکاری با استانها برگزار شد.
معاون امور هنری در این نشست با تاکید بر توجه به جغرفیای هنر در کشور گفت: تاکنون کمتر به جغرافیای هنر در کشور توجه شده است و ضرورت دارد که جغرافیای هنر با در نظر گرفتن نیازها و ظرفیتها مطالعه و بررسی شود.
سید مجتبی حسینی در ادامه با اشاره به تعداد فارغ التحصیلان هنر از دانشگاهها و تعداد افرادی که در آموزشگاههای آزاد هنری و مراکز آموزشی هنر، هنر را فرا میگیرند، گفت: لازم است که با نگاه جامع مسایل آموزش هنر و فضای فعالیت و کسب و کار برای هنرمندان بررسی شود و به این موضوع توجه شود که آیا فضای فعالیت، امکانات و کسب و کار لازم برای این تعداد هنرمند و فارغ التحصیل هنر در کشور فراهم شده است.
حسینی در ادامه با تاکید بر تمرکززدایی از فعالیتهای هنری، فعالیت شوراهای هنری، تدوین و بازنگری آیین نامه ها، تسهیل روند صدور مجوزها، رصدخانه هنر ایران، آمایش سرزمینی هنر، استفاده از ظرفیت بخشهای دیگر از جمله مناطق آزاد کشور برای هنر و طرح شهرهای خلاق هنر را از برنامههای معاونت هنری خواند.
در ادامه این نشست علی ترابی؛ مدیرکل دفتر موسیقی، شهرام کرمی؛ مدیرکل هنرهای نمایشی، هادی مظفری؛ مدیرکل هنرهای تجسمی، محمد اللهیاری فومنی؛ مدیرکل دفتر آموزش و توسعه فعالیتهای فرهنگی، هنری و حمید قبادی؛ دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس، مسائل و برنامههای هر بخش در تعامل و همکاری با استانها را بیان کردند.
سپس مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استانها خواسته ها، چالشها و مسائل حوزه موسیقی، تئاتر، هنرهای تجسمی، آموزش هنر و مد و لباس را در استانها بیان کردند و معاون هنری و مدیران کل معاونت درباره این مسایل و چالشها توضیح دادند.
اداره کل امور استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری معاونت امور هنری این هم اندیشی را برگزار کرد.
انتهای پیام/