سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدارس خوزستان، چشم انتظار مقاوم سازی

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان اعلام کرد: 29 درصد مدارس استان نیازمند مقاوم سازی هستند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، رضا رضایی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان در شورای آموزش و پرورش استان که امروز شنبه، 30 تیرماه در اداره‌ کل آموزش و پرورش استان برگزار شد، با اشاره به اینکه تنها 44 درصد کلاس‌های ما ایمن هستند بیان داشت: 36 درصد کلاس‌های درس در استان خطرساز هستند و 27 تا 29 درصد مدارس استان به مقاوم‌ سازی نیاز دارند.

وی سرانه استاندارد آموزشی و پرورشی در کشور را 8.39 مترمربع و متوسط این سرانه در کل کشور را 5.18 مترمربع عنوان و اذعان کرد: این عدد در خوزستان 4.83 مترمربع است.

رضایی با بیان اینکه خوزستان رتبه 23 را در بین 31 استان کشور از نظر سرانه آموزشی و پرورشی در این حوزه در اختیار دارد اظهار داشت: در زمینه استحکام بنا وضعیت ما خوب نیست.

این مقام مسئول در ادامه تصریح کرد: در 15 منطقه از آموزش و پرورش استان بیش از 40 درصد مدارس خطرساز و تخریبی وجود دارد که با این شرایط اگر زلزله‌ای در خوزستان اتفاق بیافتد، خسارات جبران‌ناپذیری به دنبال خواهد داشت.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان با بیان اینکه بیش از 140 فضای آموزشی در استان وجود دارد که عمری بالای 50 سال دارند افزود: هدف ما این است که فضایی ایجاد کنیم که دانش‌آموز بتواند در آن کلاس، درس بخواند، من به دنبال هوشمندسازی مدارس نیستم، هر چند که این کار نیز لازم است، اما حداقل در حوزه ما اولویت ایجاد یک فضای مناسب برای تحصیل است.

رضا رضایی به شرایط نامناسب آب و هوایی ندارد در استان اشاره و بیان کرد: اغلب کلاس‌های درس در خوزستان، پنجره دو جداره ندارند و پنجره‌های کلاس‌ها فلزی هستند و زمانیکه دانش‌آموزان به تحصیل مشغول هستند، در خوزستان اغلب با گرد و غبار روبرو هستیم، علاوه بر اینکه گاهی میزان گرد و غبار به درصدهایی هشداردهنده می‌رسد و مدارس تعطیل می‌شوند و گاهی نیز این اتفاق نمی‌افتد، اما دانش‌آموزان این هوا را تنفس می‌کنند، پس دو جداره کردن پنجره کلاس‌ها یکی از اولویت‌های ما است.

وی اذعان داشت: موضوع دیگر سیستم‌های سرمایشی مدارس هستند که در طول سال در خوزستان، شاید تنها 2 ماه دی و بهمن، کولرها خاموش می‌شوند و در مدارس نیز حدود 7 ماه از سیستم‌های سرمایشی استفاده می‌کنیم، حتی اگر میز و نیمکت نباشد، یک دانش‌آموز می‌تواند روی موکت بنشیند و درس بخواند، اما با وجود شرایط آب و هوایی خوزستان، درس خواندن در هوای گرم بدون کولر ممکن نیست.

رضای اظهار کرد: امسال تنها توانستیم هزار کولر برای مدارس استان تامین کنیم و حداقل به 20 هزار کولر دیگر نیاز داریم، البته تخصیص اعتبارات ما در سال 96 نسبت به سال 95، بیش از 100 درصد افزایش داشت، اما این اعتبارات به صورت اسناد خزانه و برای سررسید 21 مهرماه سال 99 هستند. اگر به صورت نقدینگی کمک‌هایی به نوسازی مدارس شود، می‌توانیم پروژه‌های نیمه‌تمام را در استان تکمیل کنیم.

انتهای پیام/گ

شرایط نامناسب مدارس در خوزستان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.