سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران خبر داد؛

ایجاد راسته رودکی در قلب تاریخی پایتخت

مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران از ایجاد راسته فرهنگی و تاریخی رودکی در محدوده خیابان انقلاب، حافظ، نوفل لوشاتو و ولیعصر(عج) خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جعفر رحمان زاده مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهر تهران با اشاره به اجرای مهم ترین پروژه های فرهنگی و هنری در پایتخت گفت: به تازگی اقدامات مطالعاتی برای ایجاد گذر فرهنگی لاله زار، کمک به توسعه راسته تئاتر در منطقه 12 و رونق راسته ساز و نواز در خیابان لارستان را آغاز کرده ایم.

وی طراحی و احداث پردیس های سینمایی و ورزشی، کمک به توسعه و رونق راسته کتاب فروش ها در محور انقلاب و کمک به رونق راسته صنایع دستی در خیابان استاد نجات الهی را از دیگر برنامه های مدیریت شهری معرفی و عنوان کرد: یکی از مهم ترین پروژه های فرهنگی امسال مطالعه، طراحی و اجرای پهنه فرهنگی رودکی در محدوده خیابان انقلاب، حافظ، نوفل لوشاتو و ولیعصر (عج) است. در قالب این طرح قرار است بخش های تاریخی و هویت دار این محدوده به طور کامل شناسایی و در صورت نیاز مرمت شوند. در کنار این مورد، پیش بینی کرده ایم تا زیرساخت های لازم برای ایجاد قطب گردشگری و حضور گسترده شهروندان در این راسته ایجاد شود.

به گفته مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهر تهران در حال حاضر اقدامات مقدماتی برای شروع پروژه ها انجام شده است و با توجه به موافقت نامه های بودجه، در آینده ای نزدیک عملیات اجرایی آغاز می شود.

رحمان زاده همچنین به اتمام پروژه های نیمه تمام سال های گذشته پرداخت و گفت: براساس ردیف اعتباری که امسال به شرکت اختصاص پیدا کرده است، 10 پروژه که برخی از آن ها همچون تکمیل باغ کتاب، مسجد 72 تن و سردر پردیس تئاتر خاوران از پروژه های نیمه تمام سال های گذشته است، در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به تغییر رویکرد مدیریت شهری در بخش فرهنگی تصریح کرد: شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران در گذشته به عنوان یک دستگاه اجرایی تعریف شده بود و در این قالب ایجاد سازه های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی از مهم ترین اهداف شرکت به شمار می رفت. همین ایده هم موجب شد که در 25 سال گذشته هم بیش از 150 پروژه به بهره برداری برسد.

مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران ادامه داد: با این وجود، از این پس قرار است با هماهنگی مدیریت شهری و کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر، توسعه فضاهای فرهنگی تنها به معنای توسعه سازه های فرهنگی دیده نشود. در واقع، این بار انجام اقدامات مطالعاتی، توسعه فرهنگی با استفاده از ابزار نوین فناوری و مرمت و بازسازی خانه های مشاهیر در اولویت قرار می گیرد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.