وی خواستار کمک فدراسیون و اداره کل ورزش و جوانان برای احداث سالنهای اختصاصی به هیاتهای والیبال شهرستانی شد و افزود: با وجود این مشکلات زیر ساختی نسبت به استانهای همجوار موفقیتهای بهتری در مسابقات کشوری بدست آورده ایم.
دبیر هیات والیبال کردستان تنها منبع درآمدی هیاتها را دریافت شهریه از بازیکنان و اعضای خود اعلام کرد و یادآور شد: سال گذشته توانستیم شرکت راه یاب ملل را تشویق به حمایت مالی از یک تیم والیبال رده سنی بزرگسال کنیم.
کابله سوری اضافه کرد: پارسال تیم والیبال بزرگسالان کردستان با حمایت مالی این شرکت و با عنوان راه یاب ملل مریوان در مسابقات لیگ دسته یک شرکت کرد و تحرک خوبی در والیبال استان ایجاد کرد ضمن اینکه قرار است همین باشگاه، یک تیم والیبال بانوان را نیز تشکیل دهد.
وی از عدم پوشش مسابقات سال گذشته لیگ دسته یک بزرگسالان کشور توسط شبکه استانی در مسابقاتی که راه یاب ملل میزبان بود، انتقاد کرد و گفت: امیدواریم امسال با پخش زنده و کامل مسابقات، هیات والیبال را در توسعه این ورزش کمک کند.
دبیر هیات والیبال کردستان به راه اندازی لیگ رده نونهالان در استان اشاره کرد و افزود: برای نخستین بار و به صورت ابتکاری مسابقات را راه اندازی کردیم که به صورت هفتگی در یکی از شهرها برگزار میشود.
وی تاکید کرد: این مسابقات با شرکت تیمهای منتخب و باشگاهی به صورت رفت و برگشت هر هفته روزهای پنجشنبه در یکی از شهرستانهای استان برگزار خواهد شد.
دبیر هیات والیبال کردستان با بیان اینکه داوران و ناظران فنی این لیگ بومی هستند، افزود: مرحله رفت این رقابتها پایان یافته و به زودی مرحله برگشت آغاز میشود.
دبیر هیات والیبال کردستان به اقدامات این هیات در سال ۹۶ اشاره کرد و گفت: استعدادیابی در مدارس و انتخاب ۴۵۰ دانش آموز مستعد، برگزاری کلاسهای مربیگری درجه سه مردان و بانوان و میزبانی مسابقات سوپر لیگ نوجوانان کشور از جمله اقدامات هیات است.
کابله سوری از فعالیت ۱۰ کانون، یک آکادمی و یک خانه والیبال در سنندج خبر داد و یادآور شد: در شهرستانهای مریوان، سروآباد، بانه و قروه نیز هر کدام یک کانون والیبال فعال است.
بیش از ۴ هزار ورزشکار کردستانی سازمان یافته و بیمه شده در رشته والیبال مشغول به فعالیت هستند.
انتهای پیام/ز