میرزایی همچنین گفت: طی چندماهه سال جاری، ۲۷ پرونده در زمینه عرضه کالای قاچاق به ارزش پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در این سازمان تشکیل شده است.
وی با اشاره به اینکه بمنظور شناسایی متخلفان و جلوگیری از هر گونه کم فروشی بازدیدهای تیم نظارتی این سازمان روز به روز افزایش یافته اظهار داشت: طوری که فروردین ماه سال جاری یکهزار و ۸۵۳ مورد بازرسی، اردیبهشت ماه ۲ هزار و ۱۷۵ مورد، خرداد سه هزار و ۴۰۲ و در تیرماه سه هزار و ۵۳۳ مورد بازرسی از واحدهای تولیدی و صنفی انجام گرفته است.
به گفته میرزایی اینک حدود ۲۵ هزار واحد صنفی در شهرستان کرمان وجود دارد گفت: نظارت و رصد این واحدها با ۷۴ بازرس انجام میگیرد.
وی با اعلام شماره تلفن ۱۲۴ که روزانه آماده دریافت شکایات مردمی در زمینه تخلفات واحدهای صنفی، کنترل و نظارت بر بازار است تصریح کرد: همچنین در این مدت تعداد گزارشات و شکایات کتبی و حضوری مردم از طریق سامانه ۱۲۴، به تعداد یکهزار و ۱۷۴ مورد بوده است.
میرزایی افزود: برای جلوگیری از گرانفروشی، تمامی واحدهای صنفی استان کرمان موظفند برای فروش اجناس با قیمت بیش از ۱۰ هزار تومان فاکتور صادر کنند.
وی گفت: ۲۰۰ انبار سردخانه موجود در استان کرمان هر ماه به طور اتفاقی بازرسی میشوند و در صورت کشف کالاهای مشمول عرضه در این انبارها، مشمول احتکار و با آنها برخورد میشود.
انتهای پیام/ز