وی بیان کرد: در این مدت 10 هزار و 822 ماموریت توسط اورژانس 115 قم انجام شده که به صورت میانگین 270 ماموریت در روز بوده است.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی قم عنوان کرد: تلفن اورژانس در این 40 روز همچنین 66 هزار و 85 مرتبه به صدا در آمد که 5 هزار و 223 مورد منجر به ماموریت شده است.
شهیدی با اشاره به مصدومان حوادث ترافیکی در قم گفت: 3 هزار و 736 مصدوم در حادثه ها شاهد بودیم که 2 هزار و 253 مورد به مراکز درمانی منتقل و مابقی نیز سر صحنه درمان شدند.
وی به سهم موتورسیکلت سوارها در حوادث ترافیکی اشاره کرد و گفت: 2 هزار و 44 ماموریت اورژانس در 40 روز گذشته مربوط به موتورسیکلت سوارها بوده که دو نفر نیز در این زمینه جان خود را از دست دادند.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان قم در ادامه ضمن تاسف از بالاتر رفتن آمار تصادفات و تلفات ناشی از حوادث ترافیکی نسبت به سال گذشته گفت: بسیاری از مصدومان که به بیمارستان منتقل می شوند شرایط بالینی وخیمی دارند و متاسفانه برخی از آنان در بیمارستان فوت می کنند و قطعا باید آمار تلفات ناشی از حوادث ترافیکی را بالاتر دانست و رانندگان بیش از گذشته مراقب باشند.
شهیدی گفت: تعداد زیادی از مصدومان دچار معلولیت های دائمی و شدید می شوند که علاوه بر خسارت های جبران ناپذیری که متوجه منابع انسانی می شود، هزینه درمانی و توانبخشی گاها مادام العمری به شهروندان و خانواده ها و سیستم درمانی کشور وارد می آورد.
وی افزود: بار کاری اورژانس پیش بیمارستانی استان در مقایسه با تعداد پایگاه ها و نیروی انسانی به صورت فزاینده ای رو به افزایش است و این در کنار فرسودگی بخش قابل توجهی از ناوگان آمبولانس، نیاز به حمایت و چاره اندیشی هر چه سریعتر را چه در خصوص منابع انسانی و چه لجستیک نمایان می کند.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان قم تاکید کرد: از مردم شریف قم تقاضا می شود که با پرسنل اورژانس 115 که متعهدانه و شبانه روزی و بدون وقفه در حال خدمت رسانی به آنان هستند، همکاری داشته باشند و جز در موارد فوریت پزشکی تلفن های این مرکز را اشغال ننمایند.
انتهای پیام/ش