مشاور وزیر بهداشت و مدیرکل تجهیزات پزشکی با بیان اینکه ارز سیستم بانکی در اختیار تمامی اقلام تجهیزات پزشکی مورد نیاز مراکز درمانی از جمله تجهیزات ارتوپدی و پروتز زانو قرار میگیرد، اظهار کرد: قیمت گذاری تجهیزات پزشکی هم براساس تخصیص ارز سیستم بانکی صورت میگیرد کما اینکه در ۴ سال اخیر، تامین کنندگان تجهیزات پزشکی مانند گذشته، به تامین تجهیزات پزشکی و ارتوپدی فعالیت داشتند.
وی با تاکید بر اینکه کشور با کمبود پروتز زانو روبرو نشده است، بیان کرد: مراکز درمانی مانند گذشته پروتزهای زانو را در اختیار داشته و بیماران از این لحاظ با مشکلی روبرو نیستند.
مسائلی درخصوص تامین تجهیزات پزشکی بیان کرد: برنامه ریزی برای تامین به موقع تجهیزات پزشکی در راس برنامههای وزارت بهداشت قرار دارد و این موضوع به صورت روزانه در جلسات کاری رصد میشود.
وی ادامه داد: در سامانه الکترونیک اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت، در سایت نیز، زیرساختی فراهم شده که به صورت سیستمی، پیش بینیهای مربوط به فراهم آوری تجهیزات پزشکی و گزارش دهی دانشگاهها اطلاع رسانی شده و پیرو آن، اشکالات موجود در اسرع وقت پیگیری میشود.
مسائلی با بیان اینکه درحال حاضر 2 شرکت ایرانی به تولید پروتز زانو و لگن فعالیت دارند، یادآور شد: به جز 2 شرکت ایرانی تولیدکننده پروتز، ۲۴ شرکت تامین کننده در زمینه پروتز زانو و ۲۵ شرکت تامین کننده در زمینه پروتز لگن در کشور فعالیت دارند.
انتهای پیام/