به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، ابوالقاسم زراعتکار، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گتوند با اشاره به اینکه تنها یک کارگاه صنعتی تولید قارچ در این شهرستان فعالیت می کند، بیان داشت: برای نخستین بار محصول قارچ از این کارگاه برداشت شد.
وی این کارگاه را دارای ۵ سالن و هر سالن ۱۲۰ متر مربع عنوان و اذعان کرد: ۴ سالن دیگر در حال احداث، فونداسیون بندی و تکمیل سردخانه هستند.
زراعتکار با بیان اینکه کشت قارچ اوایل خرداد ماه سال جاری انجام شده اظهار داشت: ظرفیت این کارگاه ۲۲۷ تن است.
انتهای پیام/گ