وی با بیان اینکه بسیاری از کودکان عواقب استفاده از شبکههای اجتماعی را نمیدانند و در دسترس بودن اطلاعات خود توسط دیگران را نادیده میگیرند، افزود: ضرورت دارد خانوادهها به فرزندان خود در این خصوص آموزشهای لازم را داده و به آنها یاد بدهند که تحت هیچ شرایطی عکس و فیلم غیراخلاقی از خود تهیه نکرده و در این شبکهها منتشر نکنند.
سرهنگ کریمی تصریح کرد: گردانندگان این صفحات غیر اخلاقی با سوء استفاده از این تصاویر و کلیپ به اشتراک گذاشته فرزندان به دنبال سوء استفاده از آنها میگردند.
رئیس پلیس فتا تاکید کرد: خانوادهها حتما با کودکان خود در مورد خطرات و نتایج استفاده نادرست از شبکههای اجتماعی صحبت و خطرات این شبکهها را به فرزندان خود گوشزد کنند.
وی گفت: خانوادهها سعی کنند به جای قرار دادن کامپیوتر در اتاق، آن را درفضای باز خانه قرار دهند چرا که با انجام این کار میتوانند به راحتی فرزند خود را تحت نظر قرار دهند چرا که هرگاه کودکان و نوجوانان احساس کنند که تحت نظارت والدینشان هستند، بیشتر مراقب رفتارهای خود هستند.
سرهنگ کریمی یادآور شد: مطابق ماده ۱۴ قانون جرائم رایانهای، هرکس به وسیله سامانههای رایانهای یا مخابراتی یا حاملهای داده، محتویات مستهجن را منتشر، توزیع یا معامله کند یا به قصد تجارت یا فساد تولید یا ذخیره یا نگهداری کند، به حبس از ۹۱ روز تا ۲ سال یا جزای نقدی از ۵ میلیون ریال تا ۴۰ میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
انتهای پیام/ز