وی اظهار کرد: متاسفانه در سنجشهای انجام شده موضوع اثر بخشی مورد انتظار ما از اجرای طرح غدیر در آبادان اتفاق نیفتاد.
حقیقی پور تصریح کرد: به رغم اینکه در سایر شهرهایی که طرح غدیر در آنها اجرا شد و توانست آب با کیفیت کرخه را به آن شهرها منتقل و شاهد بهبود رشد کیفی آب در این شهرها باشیم، اما در آبادان این اتفاق رخ نداد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: یکی از مشکلات آبادان در این باره مربوط به آرایش شبکه و تاسیسات تولید و توزیع آب در شهر است، در شهر آبادان آب طرح غدیر پس از ورود به تصفیه خانه طرح جامع (ثامن) به بخشهای مختلف شهری از جمله تصفیه خانه شهید باوی و تلمبه خانه شهید کشتکار در جمشید آباد منتقل میشود، اما این انتقال به تلمبه خانه جمشید آباد به خوبی صورت نمیگیرد.
به گفته حقیقی پور، تلمبه خانه جمشید آباد ۵۰ درصد از بار شبکه توزیع شهری آبادان (بالانسینگ در توزیع آب) برای ارتقاء شاخصهای کمی و کیفی آب را بر عهده دارد و از این بابت نقش بسیار فوق العادهای دارد.
وی افزود: با اجرای طرح انتقال آب از تصفیه خانه طرح جامع به تلمبه خانه جمشید آباد به طول ۱۳ کیلومتر و دو دهنه پل ۱۵۰ متری بر روی بهمنشیر وعبور از ۲۰۰ عارضه در مسیر، انتظار داریم ۱۰۰ هزار متر مکعب آب با کیفیت طرح غدیر را بتوانیم به تلمبه خانه جمشید آباد و از آنجا به مناطق مختلف شهری آبادان به ویژه مرکزی، منازل شرکت نفت، ذوالفقاری، احمدآباد و طیب و شهرهای اروندکنار، چوئبده و روستاهای در مسیر منتقل و این مناطق را از آب طرح غدیر مشروب کنیم.
حقیقی پور اظهار کرد: تا هفته آینده با تکمیل ظرفیت خط دوم غدیر به میزان ۱۳۵ هزار متر مکعب به اضافه۱۰ هزار متر مکعب آب شیرین کن و تامین مابقی آب مورد نیاز از آب حیات، نیاز آبادان به برداشت آب از بهمنشیر قطع میشود و انتظار داریم همچنان که در شهر خرمشهر ارتقای چشمگیری را در شبکه توزیع آب دیدیم در آبادان نیز این اتفاق بیفتد.
وی تصریح کرد: این طرح سه شنبه هفته جاری به طور رسمی و با حضور استاندار و سایر مقامات افتتاح میشود و از همان زمان بهره برداری رسمی نیز انجام میگیرد، انتظارمان رفع مشکل شوری آب آبادان از زمان آغاز بهره برداری رسمی خواهد بود.
انتهای پیام/ف