سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه بستنی وانیلی خانگی خوش طعم با چهار روش متفاوت

اگر می خواهید برای روزهای تابستان خود خوراکی های سرد و خوشمزه تدارک ببینید، طرز تهیه بستنی وانیلی را از دست ندهید. با خواندن این مقاله با تمامی بایدها و نبایدهای طرز تهیه بستنی وانیلی آشنا شوید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ همانطور که همه ما می دانیم انواع مختلفی از بستنی با طعم های متنوع وجود دارد که بستنی وانیلی یکی از آن ها است. وانیل موجود در این بستنی طعم و عطر خاصی به آن می بخشد.

افرادی که علاقه زیادی به آشپزی، دسر و طعم های خوشمزه دارند می توانند با کمی حوصله این طعم از بستنی و یا انواع دیگر از آن ها را درست کرده و از خوردن آن در فصل گرم تابستان و حتی فصل زمستان، در خانه لذت ببرند. در این مبحث راجع به "طرز تهیه بستنی وانیلی" صحبت خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

روش اول در طرز تهیه بستنی وانیلی خوشمزه با استفاده از ثعلب

مواد مورد نیاز

  • 2 لیوان : شیر
  • 2/1 لیوان : شکر
  • 2/1 قاشق چای خوری : وانیل
  • 2/1 قاشق چای خوری : ثعلب
  • 2/1 قاشق چای خوری : هل
  • مقداری گلاب

طرز تهیه بستنی با طعم وانیل 

  • قدم اول : یک ظرف استیلی برداشته و شیر را داخل آن می ریزیم روی شعله می گذاریم.
  • قدم دوم : شکر، هل، وانیل و ثعلب را در ظرف دیگری ریخته و با هم ترکیب می کنیم.
  • قدم سوم : مخلوط شکر، وانیل، هل و ثعلب را وقتی شیر گرم شد به آن اضافه می کنیم.
  • قدم چهارم : در ادامه طرز تهیه بستنی وانیلی، گلاب را اضافه کرده و جهت خوب مخلوط شدن مواد، عمل هم زدن را انجام می دهیم.
  • قدم پنجم : ظرف را از روی شعله برداشته و کنار می گذاریم تا سرد شود و سپس در فریزر قرار می دهیم.
  • قدم ششم : بعد از یک ساعت ظرف را خارج کرده و بستنی را هم میزنیم و دوباره در فریزر می گذاریم.
  • قدم هفتم : مرحله قبل چند بار با فاصله یک ساعت در میان انجام میدهیم.
  • قدم هشتم : بعد از اتمام تکرار، ظرف را چند ساعت در فریزر می گذاریم تا خوب سفت شود.
  • قدم نهم :بستنی را از فریزر خارج کرده و سرو می کنیم.

نکته : هم زدن بستنی و تکرار آن باعث یکدست و یکنواخت شدن بافت بستنی شده و از یخ زدن آن جلوگیری می کند.

روش دوم: طرز تهیه بستنی وانیلی خوش عطر بدون ثعلب

مواد مورد نیاز

  • خامه : 400 میلی لیتر
  • زرده تخم مرغ : 5 عدد
  • شیر  : 1 لیوان
  • شکر : 4/3 لیوان
  • نمک : 1پنس (مقداري كه بين دوانگشت شصت و اشاره وقتي كه چيزي  را برداريم باقي مي ماند)
  • وانیل تازه (لوبیای وانیل) :  1 عدد
  • وانیل مایع : 1 قاشق چای خوری

هم چنین بخوانید: طرز تهیه بستنی اکبر مشتی و سفر به ایام قدیم

طرز تهیه بستنی خوشمزه وانیلی 

  • قدم اول :  از وسط لوبیای وانیل را به دو قسمت تقسیم می کنیم.
  • قدم دوم : یک چاقو بر می داریم و به منظور جدا کردن دانه ها از پوست، چاقو را روی وانیل می کشیم.
  • قدم سوم : ظرفی را برداشته شکر، شیر و نمک را می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم تا  این مواد خوب حل شوند.
  • قدم چهارم : وقتی ترکیب داخل ظرف به جوش آمد، ظرف را از روی شعله بر می داریم.
  • قدم پنجم : در ادامه طرز تهیه بستنی وانیلی، غلاف وانیل و دانه های آن ها را که در مرحله دوم جدا کرده بودیم داخل ظرف می ریزیم.
  • قدم ششم : در این مرحله درِ ظرف را می گذاریم و جهت پخش شدن عطر و بوی وانیل یک ساعت منتظر می مانیم .
  • قدم هفتم : پس از گذر یک ساعت، مجدد ظرف را جهت گرم شدن روی شعله می گذاریم.
  • قدم هشتم : در این میان چند قالب یخ داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم.
  • قدم نهم : خامه را داخل یک کاسه کوچک ریخته و کاسه را روی یخ ها می گذاریم.
  • قدم دهم : خامه را با استفاده از هم زن دستی خوب هم میزنیم تا یکنواخت شود.
  • قدم یازدهم : با استفاده از هم زن دستی زرده های تخم مرغ را هم می زنیم.
  • قدم دوازدهم : به زرده های زده شده مقداری از شیر داغ را اضافه کرده و با هم زن دستی هم می زنیم.
  • قدم سیزدهم : در این قسمت زرده های تخم مرغ را به مابقی شیر موجود در ظرف می ریزیم.
  • قدم چهاردهم : ظرف را مجدد روی شعله می گذاریم و برای جلوگیری از پخته شدن زرده های تخم مرغ مواد را با قاشق چوبی یا سیلیکونی هم می زنیم.
  • قدم پانزدهم : در این مرحله از طرز تهیه بستنی وانیلی، به وسیله پشت قاشق غلظت مایع را تست می کنیم. با انگشت روی آن خط می اندازیم اگر خط از بین نرفت یعنی مایع ما شبیه کاسترد شده و ما به غلظت مورد نظر دست یافته ایم.
  • قدم شانزدهم : کاسترد را به وسیله صافی روی خامه ریخته و در عین حال هم میزنیم تا کاسترد خنک شود.
  • قدم هفدهم : در این مرحله مایع وانیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
  • قدم هجدهم: یک ظرف در دار برداشته و ترکیب را داخل آن می ریزیم.
  • قدم نوزدهم : برای اینکه بستنی خودش را بگیرد ظرف  را یک روز (شب تا صبح) در فریزر می گذاریم.
  • قدم بیستم : صبح ظرف را بیرون آروده و پوست وانیل را از داخل آن برداشته و ظرف را در فریزر می گذاریم.
  • قدم بیست و یکم : پس از گذر 2 ساعت ظرف را از فریزر در آورده، با یک چنگال هم زده و دوباره به فریزر برمی گردانیم.
  • قدم بیست و دوم : عمل مرحله قبل را 9 بار با فاصله زمانی 20 دقیقه تکرار می کنیم.
  • قدم بیست و سوم:  با اتمام عملیات تکرار، طرز تهیه بستنی وانیلی پایان یافته و بستنی ما حاضر است.

روش سوم: طرز تهیه بستنی وانیلی با استفاده از دستگاه بستنی ساز

مواد مورد نیاز شامل

  • 1 قاشق چای خوری : وانیل
  • 2 قاشق سوپ خوری : آرد ذرت
  • 2 فنجان : شیر
  • 4/1 فنجان : پودر شیر خشک
  • 2/1 : فنجان شکر

طرز تهیه

  • قدم اول : در این روش از طرز تهیه بستنی وانیلی ابتدا شکر، وانیل، آرد ذرت و پودر شیر خشک را الک میکنیم.
  • قدم دوم : شیر را در یک ظرف ریخته و مواد الک شده را اضافه کرده و  با هم ترکیب می کنیم تا مایع ما رقیق شود.
  • قدم سوم : ظرف را روی شعله گذاشته و جهت غلیط شدن مایع پی در پی هم می زنیم تا کمی سف تر از فرنی شود.
  • قدم چهارم : مواد را جهت منجد شدن در داخل دستگاه بستنی ساز می ریزیم.

بیشتر بدانید :طرز تهیه بستنی زعفرانی خوشمزه برای این روزهای داغ

روش چهارم:  طرز تهیه بستنی وانیلی ساده و خوشمزه بدون دستگاه بستنی ساز، ثعلب و تخم مرغ

مواد مورد نیاز

  • 400 گرم : شیر غلیظ شده شیرین
  • 2 فنجان : خامه زده شده سنگین
  • 2 قاشق چای خوری : عصاره وانیل

طرز تهیه

  • قدم اول : خامه را در یک ظرف ریخته و جهت خنک شدن در فریزر می گذاریم.
  • قدم دوم : خامه را خارج کرده و با هم زن دستی هم میزنیم تا فرم بگیرد. (زیاده روی در هم زدن خامه باعث گلوله گلوله شدن آن شده و برای تهیه بستنی مناسب نخواهد بود).
  • قدم سوم : شیر را داخل ظرفی ریخته، عصاره وانیل را اضافه کرده و جهت یکنواخت شدن رنگ شیر با هم مخلوط می کنیم.
  • قدم چهارم : مخلوط به دست آمده را به خامه اضافه کرده و به وسیله یک کاردک به صورت دایره ای و آرام هم می زنیم.
  • قدم پنجم : بستنی را داخل ظرف فلزی ریخته و بدون وارد آوردن فشار، روی آن را صاف می کنیم. (با وارد کردن فشار هوای بین مواد از بین رفته و بستنی شکل نخواهد گرفت).
  • قدم ششم : برای آماده شدن بستنی، ظرف را حدود 6 ساعت در فریزر می گذاریم.

شما فقط با کمی صبر و شکیبایی خواهید توانست بستنی وانیلی خوشمزه را با دستان خود آماده کرده و طبق سلیقه خودتان با خلال پسته، شکلات و حتی میوه تزیین کرده و نوش جان کنید. این بستنی را می توانید در کنار بعضی از شیرینی ها مثل رشته ختایی میل بفرمایید. همانطور که ملاحضه کردید در این مقاله برای طرز تهیه بستنی وانیلی خوش طعم و مزه 4 روش را برای شما شرح دادیم و امیدواریم مورد پسند واقع شده باشد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۱۹
در انتظار بررسی: ۰
M
۱۳:۰۶ ۲۷ شهريور ۱۴۰۱
ثعلب رو می تونید از لوازم قنادی ها تهیه کنید و همین طور وانیل رو
ناشناس
۲۱:۴۳ ۱۱ تير ۱۴۰۱
عصاره وانیل حتما لاید بزنیم پودرش باشه چی میشه؟
Naznin
۱۶:۲۶ ۳۰ خرداد ۱۴۰۱
خیلی عالی بود
من آرزومه ک بستنی وانیلی درست کنم
ستوده
۲۱:۲۵ ۳۱ فروردين ۱۴۰۱
من قبلاً درست کردم ولی الان خامه ندارم همه چیز امادس بجز هل و خامه
ناشناس
۱۰:۵۴ ۱۰ فروردين ۱۴۰۱
میشه بجای وانیل چیز دیگه ریخت
پاک نیا
۱۲:۱۲ ۰۷ بهمن ۱۴۰۰
طرز تهیه اولی عالی بود
ناشناس
۱۰:۳۸ ۱۱ آبان ۱۴۰۰
عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
ناشناس
۱۲:۵۷ ۰۸ مهر ۱۴۰۰
بسیار خوب است
B
۰۰:۱۳ ۰۹ شهريور ۱۴۰۰
خوب بود
ناشناس
۱۴:۵۴ ۱۸ تير ۱۴۰۰
دستورش خیلی خوب بود ممنون..ولی ثعلب گیر نیاوردم به جاش یک قاشق ارد سفید ریختم خوب شد نه به کش داری ثعلب.. چون وانیل گرونه هزینه اش از بستنی بیرون ۳برابرشد
هستی
۰۰:۴۳ ۰۷ تير ۱۴۰۰
من درست نکردم الان میخوام درست کنم
H
۱۳:۳۲ ۲۲ خرداد ۱۴۰۰
سلام من درست نکردم اما الان میخوام درست کنم نمیشه هل نزنم هل داریم اما به نظرم خوشمزه تر نمیشه
ناشناس
۱۳:۵۷ ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰
واسه بستنی کا خوردنش ۵ دقیقه طول نمی کشه چرا انقدر زحمت بکسیم
....
۱۲:۱۵ ۳۰ فروردين ۱۴۰۰
نمیشه به جای ثعلب ژلاتین ریخت
ناشناس
۱۵:۱۴ ۲۹ فروردين ۱۴۰۰
من درست کردم امااگه هل نريزيم بهتره فقط ثعلب بيشترريختم خيلي کشي شدولي بدنبود
ناشناس
۱۹:۴۴ ۲۲ فروردين ۱۴۰۰
منم میخوام ردرس کنم
ناشناس
۲۰:۲۶ ۱۸ فروردين ۱۴۰۰
من امتحان نکردم دارم درست میکنم و میدونم خوش مزه میشه
ناشناس
۱۳:۳۹ ۱۸ اسفند ۱۳۹۹
عالی عالی عالی عالی عای
5
۱۷:۱۵ ۱۶ اسفند ۱۳۹۹
بدون ثلعب هم مگه میشه
شبنم
۲۳:۱۹ ۱۲ اسفند ۱۳۹۹
من در کادانا زندگی میکنم بستنی های اونجا خیلی خوشمزه تره
نیوشا محمدی زاده
۱۴:۵۸ ۰۷ اسفند ۱۳۹۹
من هنوز امتحان نکردم
میخوام درست کنم
چو دونگی
۲۲:۲۷ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
میشه باپودر وانیل درست کرد آخه وانیل خیلی گرونه و فصلش نیست
ناشناس
۱۱:۳۴ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
بابا خیلی ما ساده ایم خوب الان بری بستنی بخری که ارزون تر میشه که
ناشناس
۰۰:۰۷ ۲۱ اسفند ۱۳۹۹
بدو بدو بخر
سید
۰۶:۵۷ ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
خیلی خیلی خوشمزه بود
ناشناس
۱۷:۲۲ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
عالی یک بار امتحان می کنم حتما حتما
مورد 1 رو
ناشناس
۱۹:۱۹ ۲۵ بهمن ۱۳۹۹
عاااااااااااالی بووووووووووووود
ناشناس
۱۶:۵۱ ۱۸ بهمن ۱۳۹۹
بددددددددددددددددددددددددددددد
محدثه فاطهی
۱۸:۵۹ ۱۵ بهمن ۱۳۹۹
خیلی خوبه
____ناشناس
۱۹:۰۸ ۱۲ بهمن ۱۳۹۹
بسیار عالی
شیوا
۱۵:۱۵ ۳۰ دی ۱۳۹۹
بسیار عالی بود.
ناشناس
۱۸:۲۰ ۲۲ دی ۱۳۹۹
عالی بود فقط یک سوال . اینکه یه جا خوندم باید وانیل یا هر نوع طعم دهنده بستنی رو بعد از مرحله اول اضافه کرد . ایا دلیلش چیه؟؟؟
ناشناس
۲۲:۳۳ ۱۷ دی ۱۳۹۹
خیلی عالی است شگفت انگیز است
ناشناس
۲۳:۰۱ ۰۸ دی ۱۳۹۹
خیلی خوب است
ناسناس
۲۲:۰۰ ۲۵ آذر ۱۳۹۹
خیلی هم جالب نبود
ستاره
۱۲:۵۰ ۲۵ آذر ۱۳۹۹
خوب بود❤
ناشناس
۱۸:۵۰ ۱۸ آذر ۱۳۹۹
سلام خوبی خیلی بحال بود خخخخخخخخخخیلیییییییییی
آلا
۱۸:۵۹ ۱۷ آذر ۱۳۹۹
بد نبود بهتر بود با رنگ های مختلف هم درست می کردید
ناشناس
۱۷:۲۱ ۰۵ مرداد ۱۴۰۱
علی بود
منمنم
۲۳:۱۷ ۱۳ آذر ۱۳۹۹
عالی بود ممنونم نم بستنی بدون ثعلب درست کردم خوش مزه بود حرف نداشت خیلی ممنونم بچه هام دوست داشتند و برای مهمونی ام درست کردم
زهرا
۱۶:۴۷ ۰۹ آذر ۱۳۹۹
خیلی خوشمزه بود دستتون درد بکنه
مهشید محبی
۱۴:۵۹ ۰۹ آذر ۱۳۹۹
خوبه
سلن
۱۰:۲۳ ۰۴ آذر ۱۳۹۹
اولی خوب بود
ناشناس
۱۹:۱۲ ۳۰ آبان ۱۳۹۹
یعنی بهترین بود
سادین
۱۹:۴۶ ۱۹ آبان ۱۳۹۹
بسیار عالی وواضع وروشن توضیح داده شده جهت یادگیری خیلی خوب لست مت نمره ۲۰میدهم دستتان درد نکنه عالیست
ناشناس
۱۴:۵۲ ۱۷ آبان ۱۳۹۹
خیلی خوب
ناشناس
۰۲:۵۰ ۱۷ آبان ۱۳۹۹
عالی من تاحالا درست نکردم اما قرار درست کنم
علی
۱۱:۱۹ ۱۶ آبان ۱۳۹۹
خوب
تیرماه
۰۲:۲۲ ۱۲ آبان ۱۳۹۹
عالی بود
Aysa
۲۰:۵۳ ۲۷ مهر ۱۳۹۹
خوب بود
فاطمه
۱۸:۰۳ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
اولی عالیه
ناشناس
۱۷:۰۱ ۲۱ شهريور ۱۳۹۹
خوبه من اولین درست کردم عالی شد جاتون خالی خیلی خوش مزه شده بود
امیر
۱۹:۳۹ ۱۵ شهريور ۱۳۹۹
بدددددد
محمد امین
۱۳:۲۷ ۱۴ شهريور ۱۳۹۹
ثعلب رو از عطاری باید تهیه کرد
نرگس
۱۶:۲۹ ۰۸ شهريور ۱۳۹۹
کاملا واقعیه شما بلدنیستی
ع غلامی
۱۲:۱۳ ۰۲ شهريور ۱۳۹۹
اطفا بستنی بدون ثعلب و شیر خشک هم بزار
ناشناس
۱۸:۱۲ ۲۴ مرداد ۱۳۹۹
عالییییییییی
ناشناس
۱۹:۴۴ ۲۲ مرداد ۱۳۹۹
اگر بجای ثعلب هیچی نریزیم چیمیشه
اسما
۱۱:۴۹ ۱۴ فروردين ۱۴۰۰
عزیز اگه نریزیم میشه بستنی یخی و کش نمیاد
ناشناس
۱۸:۲۲ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
عالی
ناشناس
۱۳:۳۶ ۱۷ مرداد ۱۳۹۹
اگه بجای ثعلب هیچی نریزیم چی میشه
نرگسگه
۱۶:۲۸ ۰۸ شهريور ۱۳۹۹
اگه ثعلب نریزیم بستنی نمیگیره
نفیسه
۱۵:۵۷ ۱۵ مرداد ۱۳۹۹
عالی
زری
۲۰:۱۰ ۱۱ مرداد ۱۳۹۹
دورست کردم خشمزه بود ممنون از دستور دورست کردنش
فلانی
۱۱:۴۱ ۰۶ مرداد ۱۳۹۹
اینا همش الکیه،
فقط بستنی هایی که وقتی کوچیک بودم با شیر و شکر درست میکردم خیلی خوب میشد
مهتاب
۱۰:۵۲ ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
خیلی بستنی وانیلی خوشمزست.واقعا فوق العاده بود فقط باید حتما هرساعت همش بزنید تا یکدست بشه و تیکه های یخ موقع خوردن توش حس نشه.
مرسی
یکتا
۲۰:۱۴ ۲۶ تير ۱۳۹۹
من میترسم پول موادشو بدم بعدش بد شه
اسما
۱۱:۵۲ ۱۴ فروردين ۱۴۰۰
نترس عزیزم اولی درست کن عالیه نسبت بهبقیه اسون ارزون تره
ستایش حسنی
۲۰:۴۹ ۲۵ تير ۱۳۹۹
خیلی عالی بود ممنونم از اینکه به ما یاد دادید خیلی خوشمزه شد
ناشناس
۰۴:۰۴ ۲۵ تير ۱۳۹۹
خیلی عالی
♡♡♡♡♡♡
۲۲:۵۲ ۲۱ تير ۱۳۹۹
معرکه بود.عالی.
عباس
۰۱:۰۷ ۱۹ تير ۱۳۹۹
مركه بود
ناشناس
۱۱:۱۲ ۱۱ تير ۱۳۹۹
بد نیست
ناشناس
۰۹:۵۲ ۱۱ تير ۱۳۹۹
بسیار عااااااااااالی
ناشناس
۱۹:۴۱ ۰۸ تير ۱۳۹۹
۱/۲ینی چقد
ناشناس
۲۲:۱۶ ۰۹ تير ۱۳۹۹
یک دومه لیوان یا پیمانه یعنی همون نصف
♡♡♡♡♡♡
۲۲:۵۳ ۲۱ تير ۱۳۹۹
یعنی یک دومه پیمانه
آرزو
۱۵:۲۰ ۳۱ خرداد ۱۳۹۹
خوب بود.ای میشه بدون ثعلب میشه درست کرد
mahsa
۲۱:۲۹ ۱۷ تير ۱۳۹۹
نمیشه بدون ثعلب درست کرد چون ثعلب باعث کش دار شدن بستنی میشه
ناشناس
۱۹:۵۴ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
بستنیاش خوبه
شادن
۱۸:۰۸ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
در یک جمله میگم:همه شون عالی هستند
ناشناس
۱۷:۵۷ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
بدون همزن خیلی سخته
سجاد ثامت
۱۴:۲۴ ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
عالییی بود و خوشمزه
حسین حسینیان فر حسین آبادی
۱۷:۵۳ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
کدومش و درس کنیم بهتره؟
♡♡♡♡♡♡
۲۲:۵۵ ۲۱ تير ۱۳۹۹
همشو.....مخصوصاًزعفرانی و وانیلی ومیوه ای
اسما
۱۱:۵۳ ۱۴ فروردين ۱۴۰۰
من اولی رو درست میکنم فقط به جای وانیل هر طعم بخوام میزارم
ناشناس
۱۶:۰۶ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
سلام من بیشتر از هر کسی بستنی دوست دارم. راستش من عاشق این بستنی ها شدم . خیلی ممنون خوشمزه بود
فاطمه اکبری
۰۱:۱۳ ۲۷ خرداد ۱۳۹۹
مرسی ممنون
بنده خدا
۱۳:۵۱ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
عالی بووووود
بهار
۱۲:۴۷ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
خوبه
رویا
۱۵:۰۴ ۲۵ خرداد ۱۳۹۹
خوب
نازنین
۱۵:۲۳ ۲۱ خرداد ۱۳۹۹
عالی بودممنون
ناشناس
۲۲:۰۸ ۲۰ خرداد ۱۳۹۹
به نظر من خیلی خوبه
ناشناس
۲۰:۰۴ ۲۰ خرداد ۱۳۹۹
بدون ثعلب چطور میشه؟؟؟
♡♡♡♡♡♡
۲۲:۵۷ ۲۱ تير ۱۳۹۹
بدون ثعلب بستنی یخ میزنه وکشداروخوش طعم نمیشه
ناشناس
۱۸:۳۲ ۲۰ خرداد ۱۳۹۹
اینقدر بی مزه بود
.........
۲۱:۵۴ ۱۹ خرداد ۱۳۹۹
خیلییییییییییییی اسووووووووووون بووووووووووود.
ناشناس
۲۰:۳۳ ۱۸ خرداد ۱۳۹۹
خیلی بی مزه بود
ناشناس
۱۷:۳۵ ۱۸ خرداد ۱۳۹۹
خیلی سخته موادش هم دم دست نیست !
...
ناشناس
۱۶:۲۸ ۱۸ خرداد ۱۳۹۹
بد بود
...
۰۲:۰۰ ۱۷ خرداد ۱۳۹۹
اگه ثعلب نریزیم و بزاریم فریزر درست نمیشه؟؟؟؟
♡♡♡♡♡♡
۲۲:۵۷ ۲۱ تير ۱۳۹۹
بستنی یخ میزنه.عین آلاسکا
ناشناس
۱۲:۱۰ ۱۶ خرداد ۱۳۹۹
خوشم نیومد
ایدا
۱۷:۴۷ ۱۳ خرداد ۱۳۹۹
بله
مهشید
۱۴:۴۹ ۱۰ خرداد ۱۳۹۹
فوقولاده است
ناشناس
۱۴:۳۳ ۰۹ خرداد ۱۳۹۹
عالی عالی عالی عالی عالی
ناشناس
۲۳:۵۸ ۰۸ خرداد ۱۳۹۹
میشه ازخامه قنادی استفاده‌کنیم
♡♡♡♡♡♡
۲۲:۵۸ ۲۱ تير ۱۳۹۹
آره
Sana
۲۲:۳۱ ۰۵ خرداد ۱۳۹۹
مرصی عالی بود
ناشناس
۱۲:۰۱ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
خیلی عالیه
ناشناس
۰۱:۳۱ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
عاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالی بود
ناشناس
۲۳:۳۶ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
خوب بود
ناشناس
۱۷:۵۹ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
من روش اسون تر میخام با ثعلب دوست ندارم اوه
فاطمه محمودی
۱۹:۵۰ ۰۵ تير ۱۳۹۹
بدون ثعلب اصلا نمیشه
♡♡♡♡♡♡
۲۲:۵۹ ۲۱ تير ۱۳۹۹
بدون ثعلب نمیشه.بستنی بدون ثعلب کشدارنمیشه وبستنی یخ میزنه
اسما صالحی
۱۱:۵۶ ۱۴ فروردين ۱۴۰۰
بدون ثعلب دیگه اسمش بستنی نیس
فاطمه
۱۳:۱۲ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام من امتحان کردم عالی بود و خوشمزه