به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امروز می خواهیم برای شما طرز تهیه بستنی بدون ثعلب را در چند روش آموزش دهیم. بستنی، همانطور که از اسمش پیداست خوردنی لذیذ و اشتها آور است و همه افراد تقریبا بستنی را دوست داشته و از خوردن آن لذت می برند. بستنی حاوی مواد مغذی پروتئین، کلسیم، ویتامینها، مواد معدنی و انرژی می باشد. هم چنین بستنی می تواند ۱۰% مقدار مورد نیاز کلسیم و فسفر بدن یک فرد بالغ را تأمین کند.
این را باید بدانید که به جای بستنی میشود ماست کم چربی یخ زده خورد که شامل همه این مواد بوده و چربی بسیار کمتری هم دارد. در ساخت بستنی از آرد ریشه گیاهی به اسم ثعلب به عنوان پایدار کننده و بافت دهنده استفاده می شود. "طرز تهیه بستنی بدون ثعلب" خانگی خیلی آسان می باشد فقط باید بدانید که به علت عدم استفاده از بستنی ساز و ثعلب می تواند وقت گیر باشد. با ما همراه باشید.
طرز تهیه بستنی بدون ثعلب
روش اول
مواد لازم برای طرز تهیه بستنی بدون ثعلب وانیلی
- 1 لیوان شیر
- 5 عدد زرده تخممرغ
- 4/3 لیوان شکر
- 1 پنس نمک
- 400 میلیلیتر خامه
- 1 عدد لوبیای وانیل
- 1 قاشق چایخوری وانیل مایع
طرز تهیه بستنی بدون ثعلب خانگی وانیلی
- مرحله اول: برای شروع کار ابتدا باید لوبیای وانیل یا وانیل تازه را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم.
- مرحله دوم: چاقو را برداشته و با نوک آن روی وانیل می کشیم تا همه دانهها از پوست جدا شوند.
- مرحله سوم: شیر، شکر و نمک را با هم در ظرف رایخته و مخلوط می کنیم و برای حل شدن روی حرارت قرار می دهیم.
- مرحله چهارم: وقتی مایع به جوش آمد از روی حرارت بر می داریم.
- مرحله پنجم: دانههای وانیل و پوسته لوبیای وانیل را داخل شیر می ریزیم.
- مرحله ششم: در ظرف را گذاشته و به مدت یک ساعت اجازه می دهیم تا عطر وانیل آزاد شود.
- مرحله هفتم: بعد از یک ساعت ظرف شیر را دوباره روی حرارت می گذاریم.
- مرحله هشتم: کاسه بزرگی برداشته و از یخ پر می کنیم.
- مرحله نهم: کاسه ای کوچکتر برداشته و خامه را در آن قرار داده و روی یخ ها می گذاریم.
- مرحله دهم: برای یک دستت شدن خامه آن را با همزن دستی مخلوط می کنیم.
- مرحله یازدهم: زرده های تخم مرغ را هم با هم زن می زنیم.
- مرحله دوازدهم: در ادامه طرز تهیه بستنی بدون ثعلب، مقداری از شیر داغ را به زردهها اضافه می کنیم و برای جلوگیری از پختن زرده ها همزمان با همزن آن را مخلوط می کنیم و زردهها را به بقیه شیر اضافه می کنیم.
- مرحله سیزدهم: ظرف را دوباره روی حرارت ملایم قرار می دهیم و با یک قاشق برای جلوگیری از پخته شدن زرده ها مرتب مخلوط را هم می زنیم.
- مرحله چهاردهم: زمانی که به غلظت مناسب رسیدیم از روی حرارت بر می داریم و با یک صافی مخلوط را روی خامهها می ریزیم تا زمانی که مخلوطمان خنک بشود هم می زنیم.
- مرحله پانزدهم: اسانس وانیل را به مخلوط مایع حاضر شده اضافه می کنیم.
- مرحله شانزدهم: مخلوط مایع حاضر شده را در ظرف در داری ریخته و به مدت 12 ساعت در فریزر می گذاریم.
- مرحله هفدهم: بعد از 12 ساعت ظرف را بیرون آورده و پوست وانیل را از داخل ظرف برداشته و ظرف را مجددا در فریزر قرار می دهیم.
- مرحله هیجدهم: در این مرحله به فواصل 20 دقیقه حدود 8 بار، ظرف را از فریزر بیرون آورده و هم زده و دوباره در فریزر می گذاریم تا بستنی ما حاضر شود.
روش دوم
مواد لازم طرز تهیه بستنی بدون ثعلب و بدون کره
- 2 فنجان خامه غلیظ و زده شده
- 400 گرم شیر غلیظ
- 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- ظرف مناسب برای فریز کردن بستنی
طرز تهیه بستنی بدون ثعلب و بدون کره
- مرحله اول: در ابتدا باید خامه را چند دقیقه در فریزر بگذاریم تا خنک شود. در ادامه همزن را برداشته و خامه را تا زمانی که تکه های سفت خامه تشکیل شود هم می زنیم در این مرحله باید حواسمان باشد که خامه گلوله گلوله نشود.
- مرحله دوم: شیر و عصاره وانیل را در ظرفی ریخته و مخلوط می کنیم.
- مرحله سوم : مخلوط شیر و وانیل را به آرامی به خامه اضافه می کنیم و توسط کاردک خامه و شیر را بصورت دایره ای هم می زنیم (عمل فولد کردن). این کار را به آرامی و باحوصله انجام می دهیم تا کل هوای خامه خارج نشود.
- مرحله چهارم: مخلوط بستنی را در ظرفمان ریخته و به مدت 6 ساعت در فریزر می گذاریم. باید یادتان باشد که هرگز مخلوط را فشار ندهید چون هوای بین مواد برای شکل گرفتن بستنی لازم است. بعد زمان طی شده بستنی ما حاضر خواهد بود. نوش جانتان!
باید اشاره کرد که بافت این بستنی اندکی با بستنی های معمولی متفاوت بوده و زودتر آب می شود، اما دارای همان طعم می باشد.
روش سوم
مواد لازم طرز تهیه بستنی بدون ثعلب و بدون نیاز به هم زدن
- 2 لیوان شیر
- 1 پاکت کرم شانتی + 200 میلی شیر
- 5 گرم وانیل
- نصف استکان شکر
- 2 قاشق غذا خوری ماست
طرز تهیه بستنی بدون ثعلب و بدون نیاز به هم زدن
- مرحله اول: پودر کرم شانتی را با دویست میلی لیتر شیر مخلوط کرده و در یخچال می گذاریم. ظرفی برداشته و شیر را ریخته و وانیل و شکر را اضافه کرده و روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه می جوشانیم.
- مرحله دوم: زمانی که شیرمان ولرم شد ماست را اضافه کرده و خوب هم می زنیم در ادامه کرم شانتی را هم اضافه کرده و با هم زن دستی به مدت 3 دقیقه هم می زنیم.
- مرحله سوم: حالا مخلوطمان را در ظرفی مناسب ریخته و به مدت چند ساعت در فریزر 18- درجه می گذاریم تا آماده شود.
می توانید با آماده کردن این بستنی خوشمزه و خوش طعم و سالم لبخند به لب خانواده نشانده و لحظات شادی را با هم سپری کنید.
همان طور که می دانید از ثعلب برای بافت دهی و کشسانی بستنی استفاده می شود ولی امروزه در صنعت بستنی سازی از پایدار کننده های وارداتی بسیار قوی مختلف استفاده می شود که برای بدن چندان هم مفید نیستند. توصیه ما به شما این است که با روش های گفته شده در بالا، بستنی سالم در منزل تهیه کرده و نوش جان کنید.
انتهای پیام/
لطفا پیام ارسال کنید برای بستنی فروشی تماس میگیرم... آقا یا خانم مشکلی نداره فقط توی کارشون حرفه ای باشن.. سپاسگزارم
فقط بلدن خرج بندازن رو دست مردم
به کسانی که می خواهند درست کنند پیشنهاد میکنم که اصلا این طرز تهیه بدون ثعلب و کره رو درست نکنید
من گول خوردم و درست کردم و خیلی بد مزه شد و فقط یک عالمه چیز مصرف کردم
به هیچ وجه درست نکنید