وی ادامه داد: مجمع خیرین سلامت در بیش از 300 نقطه از کشور فعالیت مستمر دارد و خدمات ارزشمندی مانند راهاندازی مراکز جامع سلامت و خانههای بهداشت در هر منطقه را در کارنامه دارد.
غنیان عنوان کرد: از زمان تأسیس مجمع خیرین سلامت بیش از 6 هزار میلیارد تومان در حوزه سلامت به وسیله خیرین سرمایه گذاری شده است که بیشتر این هزینه صرف ارتقای سلامت در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور شده است.
معاون هماهنگی مجمع خیرین سلامت استان تهران تأکید کرد: مجمع خیرین سلامت در مناطق محروم و کم برخوردار کمک حال دولت به دانشگاههای علوم پزشکی هر منطقه است تا نیازهای پزشکی برطرف شود.
وی بیان کرد: یکی از اقدامات مهم مجمع خیرین سلامت راه اندازی مراکز درمانی و همراهسرا است که این مکان در مجاورت بیمارستانهای هر شهر ساخته شده است.
غنیان با اشاره به اینکه یکی از دلایل تأسیس همراه سرا به وسیله خیرین سلامت، رفع دغدغه بیمارانی که برای درمان به شهری دیگری سفر میکنند، گفت: خوشبختانه در شهرهای یاسوج، بوشهر، فارس کار راه اندازی همراه سرا در حال انجام است.
معاون هماهنگی مجمع خیرین سلامت استان تهران با بیان اینکه یکی از برنامههای مجمع خیرین سلامت هدایت خیرین به سمت راه اندازی همراهسرا در سایر شهرهای کشور است، اظهار کرد: یکی از اقدامات مجمع خیرین سلامت، حمایت مالی از پژوهش کارشناسان و پزشکان در خصوص علت بروز بیماری و عارضههای جدید در کشور است..
غنیان یادآور شد: از دیگر برنامههای مجمع خیرین سلامت وصل کردن افراد خیر به محققان در راستای حمایت مالی از کارهای پژوهشی در حوزه بیماریهای نوظهور در کشور است.
انتهای پیام/