ضیایی در آن جلسه حتی بارها تاکید کرد که بازیکنان و مربیان بدون هماهنگی با سخنگو و مدیرروابط عمومی حق مصاحبه ندارند و تنها درخشنده باید پاسخگوی سوالات اصحاب رسانه باشد. در این میان البته بارها اتفاق افتاد که بازیکنان و مربیان بدون هماهنگی با خبرنگاران گفتگو کردند و بارها پیش آمد که خیلی از اخبار پیش از اینکه به روابط عمومی فدراسیون برسد به دست خبرنگاران و برخی کانالهای خبری رسید.
این ماجرا حتی تا جایی پیش رفت که سایت فدراسیون والیبال با انتشار بیانیهای عنوان کرد که مخاطبان اخبار این رشته را از سایت فدراسیون که تنها مرجع رسمی است پیگیری کنند و کسانی که اخبار داخلی فدراسیون را به گوش رسانههای دیگر میرسانند از طریق مراجع قانونی مورد پیگیری قرار خواهند گرفت. هرچند این شیوه ادبیات تهدید آمیز از سوی فدراسیون عجیب به نظر میرسید و با واکنشهای انتقاد آمیز همراه بود، اما اصلیترین سوال در ذهن اهالی رسانه این بود که «آیا به راستی سخنگوی فدراسیون والیبال پاسخگوی سوالات خبرنگاران است یا خیر؟»
در مدت اخیر و در شرایطی که والیبال ایران با حواشی متعددی از جمله ماجراهای مربوط به جهانگیر سید عباسی، لیست تیم اعزامی به بازیهای آسیایی، جلسات خصوصی رئیس فدراسیون با سعید معروف، خداحافظی ناگهانی پزشک تیم ملی و ... روبه رو است، بارها تلاش کردیم برای رسیدن به پاسخ ابهامات با سعید درخشنده، سخنگوی فدراسیون گفتگو داشته باشیم، اما تماسها بیجواب ماند. اینکه چرا سخنگوی فدراسیون جوابگوی تماسهای تلفنیاش نیست سوالی است که نمیدانیم پاسخ آن را از چه کسی باید جویا شویم؟
نه تنها درخشنده بلکه اغلب فدراسیون نشینان والیبال این روزها سکوت اختیار کردهاند و گویا علاقهای ندارند پاسخگوی اهالی رسانه باشند. اگر هم گاهی موفق به صحبت با افرادی در فدراسیون شویم به دلایل نامعلوم اصرار دارند که نامی از آنها برده نشود. به نظر میرسد انتخاب سخنگو از سوی فدراسیون که به نظر میرسید یکی از اقدامات خوب این فدراسیون باشد، چندان هم نتیجه بخش نبوده است. سخنگویی که چندان هم سخن گو نیست. شاید بهتر بود رئیس فدراسیون به جای درخشنده فردی جوانتر را انتخاب میکرد تا در سمتی که به وی تحمیل شده است، فعالتر عمل کند و بیشتر در جریان رخدادهای فدراسیون و تیمهای ملی والیبال باشد.
انتهای پیام/