وی افزود: استفاده از مرغ سوخاری به ویژه در فصول گرم به هیچ عنوان توصیه نمیشود چرا که علاوه بر مشکل در هضم آن اثرات سوءدیگری همچون مشکلات قلبی به همراه دارد.
این متخصص تغذیه نسبت به استفاده از غذاهای آب پز و کبابی در فصل تابستان گفت: روغنهای جامد حاوی اسیدهای چرب اشباع بوده که ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را مضاعف میکنند.
بیشتر بخوانید: مرغ سوخاری نخورید
صفوی ادامه داد: بهتر است هنگام سرخ کردن مواد غذایی از روغنهای مخصوص سرخ کردنی استفاده شود تا این روغن هنگام حرارت مشکلی در آن ایجاد نشود و سلامت غذا بیشتر باشد.
وی عنوان کرد: خانوادهها باید جهت پیشگیری از اضافه وزن، چاقی و ابتلا به بیماریهای متابولیکی مقدار مصرف روغن را کاهش داده و بیشتر روغنهای زیتون و کنجد را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
منبع:فارس
انتهای پیام/