وی ادامه داد: برخی از پرسنل اورژانس به دلیل مواجه با حوادث پرتلفات حین ماموریت ها دچار اختلالات روانی میشوند بنابراین باید هر چه سریعتر کار درمان این افراد انجام شود تا به عارضههای دیگری مبتلا نشوند.
معاون فنی اورژانس با اشاره به اینکه اختلالات خواب، کشیکهای شبانه و تغذیه نامناسب سلامتی پرسنل اورژانس را تهدید میکند، افزود: دوری از خانواده هنگام بروز حوادث و بلایای طبیعی و مشکلات دیگر سبب بروز آسیبهای روحی و روانی پرسنل اورژانس کشور میشود و در همین راستا سازمان اورژانس برنامهریزی دقیقی برای حفظ سلامتی جسمی و روحی کارمندان خود کرده است.
نوری عنوان کرد: پرسنل اورژانسی که بر بالین بیماران روحی و روانی حاضر میشوند به دلیل شرایط ناپایدار اینگونه افراد ممکن است به خود و خانوادهشان آسیب وارد کنند به همین دلیل سازمان اورژانس کشور پروتکل درمان نحوه برخورد با بیماران روحی و روانی را تدوین کرده است.
وی درباره سایر وظایف معاونت فنی اورژانس کشور گفت: رسیدگی به حال بیماران روحی و روانی و افرادی که اقدام به خودکشی کردند جز وظایف اورژانس محسوب می شود که این مساله در در پروتکل اورژانس ویژه پرسنل لحاظ شده است.
نوری ساری ادامه داد: البته هنگام بروز یک خودکشی علاوه بر اورژانس کشور، اورژانس اجتماعی نیز در این مسئله ورود پیدا میکند به همین دلیل جلسات مشترک زیادی در جهت تعامل و همکاری هر چه بیشتر بین 2 سازمان انجام شده است.
انتهای پیام /