وی با تاکید بر اینکه نوشیدن آب های آلوده یا خوب تصفیه نشده تنها راه انتقال بیماری های میکروبی و ویروسی به بدن انسان نیست، ادامه داد: متاسفانه انگل های خطرناک و کشنده زیادی هستند که در بستر آب های آلوده و حتی آبهای راکد در یک محل یا منطقه زندگی می کنند که با وجود دمای بالای هوا ، به فراوانی در حال تکثیر هستند، این انگل ها و ویروس ها حتی با تماس اتفاقی فرد با آب های آلوده به سرعت به بدن منتقل شده و با لانه گزینی فورا تکثیر می شوند، جریانی که در میان ساکنان مجاور با آب های آلوده و حتی راکد به ویژه در مناطق گرمسیری بیشتر به چشم می خورد که متاسفانه تلفات آن کم نیست.
این عضو فعال بسیج جامعه پزشکی افزود: پشه های بیماری زا یکی از مهمترین منبع افزایش آلودگی آب های راکد به ویژه در مناطق گرمسیری هستند، زیرا این حشرات در آب های راکد تخم ریزی می کنند و نوشیدن آب راکد توسط حیوانات از جمله گاو و گوسفند سبب انتقال بیماری به انسان می شود.
وی بیان کرد: در بسیاری از موارد به علت کم اطلاعی یا بی احتیاطی، برخی افراد از آب های تصفیه نشده، آلوده یا راکد برای اسحتمام و شست و شو استفاده می کنند درحالی که این کار اشتباه اولین جرقه ورود انگل های بیماری زای خطرناک به بدن میزبان (انسان) است.
ناظر بیان کرد: انگل ها پس از تکثیر شدن علائم بیماری را نشان می دهند به همین علت نشانه های بروز بیماری های انگلی از همان روز اول مشاهده نمی شود و امر موجب می شود تا در برخی مواقع ناخوشی های اولیه با گرما زدگی اشتباه گرفته شود.
انتهای پیام/