سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پلی‌کلینیک درمانی کارگران رفسنجان در انتظار مجوز وزارت بهداشت

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی گفت: زمین و نقشه‌برداری پلی‌کلینیک درمانی برای کارگران رفسنجان آماده شده و به محض دریافت مجوز وزارت بهداشت تا شهریور ماه امسال، کار اجرایی آن آغاز می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، احمد انارکی‌محمدی نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی در نشست هم‌اندیشی با نمایندگان جامعه کارگری و کارفرمایان رفسنجان با حضور مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه قانون کار باید راحت باشد، گفت: با توجه به قانون کار فعلی که داریم، کارفرمایان خوب کار می‌کنند و با این وضعیت بیمه و مالیات و طلب‌هایی که از دولت دارند به نوعی ایثار می‌کنند.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی از اخذ دستور احداث پلی‌کلینیک درمانی برای کارگران رفسنجان یاد کرد و توضیح داد: زمین آن تأمین و نقشه‌برداری شده و به محض دریافت مجوز وزارت بهداشت که قرار است تا شهریور امسال اخذ شود، کار شروع خواهد شد.

رضا اسماعیلی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان در این نشست اظهار داشت: شهرستان رفسنجان ۴۰ هزار کارگر بیمه شده دارد و یکی از شهرستان‌های مهم و اثرگذار در استان است.

وی بیان داشت: در حدود ۱۰ سال گذشته رفسنجان رتبه دوم استان کرمان به لحاظ جمعیت کارگری بیمه شده را داشت که به مرور زمان این جایگاه تغییر کرد و در جایگاه سوم قرار گرفت، چون رشد جمعیت کارگری شهرستان سیرجان به دلیل رشد صنعت معدن و اینکه شاهراه تجاری است، بیشتر است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان تأکید کرد: باید راهکارهایی برای توسعه رفسنجان پیدا کرد و در کنار کشاورزی صنعت و خدمات را توسعه دهیم.

وی با اشاره به این نکته که امسال وضعیت کشاورزی در رفسنجان موجب ریزش جمعیت کارگری در بخش کشاورزی می‌شود، افزود: پیش‌بینی می‌شود جمعیت بیمه بیکاری بیشتر شود، باید راهکاری در این زمینه دیده شود و ما در کارگروه اشتغال استان تسهیلاتی در نظر می‌گیریم که سال بحرانی سپری شود.

اسماعیلی در ادامه به وضعیت کارگری در استان کرمان اشاره و اظهار کرد: در استان کرمان مجموعه اشتغال در بخش کشاورزی ۳۴ درصد است در حالی که این رقم در کل کشور ۱۷ تا ۱۹ درصد است، همین الان تعداد کسانی که در واحدهای کشاورزی کار می‌کنند زیاد است، بنابراین چه خشکسالی باشد و چه نباشد باید طوری سیاست‌گذاری شود که سهم اشتغال در بخش کشاورزی تغییر کند و به سمت خدمات و صنعت برود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان ابراز داشت: مردم شهرستان رفسنجان سالها زحمت کشیدند و بزرگترین جنگل مصنوعی دست کاشت بشر را در دنیا ایجاد کردند و باید به هر نحوی که شده حمایت شوند.

انتهای پیام /ی

سهم اشتغال در بخش کشاورزی باید کاهش بیابد

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.