سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آشپزخانه سلامت؛

جوان‌سازی و طراوت فوق العاده پوست با دسری منحصر به فرد و خوشمزه

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی دسر را در جوان‌سازی و طراوت پوست موثر دانست.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ دسر نارگیل حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، K ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۵، B۶ ، سدیم، پتاسیم، کربوهیدرات، فیبر، قند، پروتئین، کلسیم، آهن، منیزیم، آنتی‌اکسیدان، منگنز و فسفر است.

برای بررسی خواص دسر نارگیل و اینکه مصرف این دسر برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

مهم‌ترین خواص دسر نارگیل

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره مهم‌ترین خواص دسر نارگیل اظهار کرد: این دسر پوست را مرطوب می‌کند و موجب جوان‌سازی و طراوت پوست هم می‌شود؛ دسر نارگیل به علت داشتن گروه ویتامین‌های B و املاح معدنی نقش موثری در تقویت و افزایش رشد مو‌ها دارد.

وی درباره خواص دیگر دسر نارگیل بیان کرد: این دسر سیستم ایمنی بدن زنان باردار و جنین آنها را تقویت می‌کند و قوای جنسی را هم در مردان افزایش می‌دهد؛ دسر نارگیل با تامین انرژی روزانه و کاهش اشتها کالری مصرفی را کم می‌کند و موجب لاغری می‌شود.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: دسر نارگیل قند و فشار خون را کنترل می‌کند و برای بیماران کلیوی و مبتلایان به عفونت مجاری ادراری بسیار مفید است.

عظمایی تاکید کرد: دسر نارگیل چربی کبد را رفع و از آن سم‌زدایی می‌کند؛ این دسر کلسترول خون را پایین می‌آورد و احتمال ابتلا به آترواسکلروز (تصلب شرایین) و بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

وی یادآور شد: دسر نارگیل تاثیر چشمگیری در افزایش انرژی و کارایی بهتر ورزشکاران و بدنسازان دارد.

مواد لازم برای تهیه دسر نارگیل (چهار تا پنج نفر)

پودر نارگیل                              ۲ لیوان
عسل                                         نصف لیوان
پودر ژلاتین                              ۲ قاشق غذاخوری
زرده تخم‌مرغ                          ۲ تا سه عدد
شیر                                          ۲ لیوان
وانیل                                        یک سوم قاشق چای‌خوری
خامه                                        به مقدار لازم

طرز تهیه دسر نارگیل

پودر ژلاتین را به همراه آب سرد در ظرفی بریزید؛ ظرف را روی حرارت غیر مستقیم (کتری یا سماور) قرار دهید تا پودر ژلاتین در آب حل شود.
- زرده تخم‌مرغ‌ها، عسل و وانیل را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
- شیر را بجوشانید و به سایر مواد اضافه کنید.
- مواد را هم بزنید تا یکنواخت شوند.
- سپس خامه را به سایر مواد بیفزایید.
- پودر ژلاتین حل شده را هم به مواد اضافه کنید.
- در انتها پودر نارگیل را به سایر مواد بیفزایید.
- مواد را خوب هم بزنید و داخل قالب‌های مخصوص بریزید و در یخچال به مدت ۶ ساعت بگذارید تا دسر به خوبی جا بیفتد.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سلامت ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.