وی به جایگاه فرش همدان در کشور بیان کرد: همدان زمانی بندر فرش در کشور بود که متاسفانه در حال حاضر ضعیف شده است که می توان با وجود این ظرفیت مهم و قابل توجه این جایگاه و صنعت را مجددا در همدان احیا کرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با اشاره به برگزاری رویداد همدان 2018 در سال جاری دراستان، گفت: همدان میزبان 34 کشور آسیایی در شهریور ماه و میزبان 184 کشور در آبان ماه خواهد بود که علاوه بر بهرههای استانی، بهرههای بینالمللی نیز در آن نهفته است.
متین با اشاره به وضعیت فرش و صنایع دستی در استان همدان نیز از ثبت جهانیفرش همدان خبر داد و گفت: فرش جوزان ملایر، مهربان کبودراهنگ و سالار نهاوند نیز به ثبت ملی رسیده اند.
وی در ادامه بیان کرد: ثبت برند فرش رزن، اسدآباد و همدان نیز در دستور کار است که امیدوریم به زودی با همکاری رئیس مرکز ملی فرش عملیاتی شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با بیان اینکه بیش از 100 هزار قالیباف در استان همدان وجود دارد، گفت: متاسفانه به علت عدم مراجعه تاکنون فقط 57 هزار قالیباف در استان همدان شناسایی شده است.
متین از بیمه شدن 15 هزار قالیباف در استان همدان خبر داد و گفت: برنامه ای برای افزایش بیمه شدگان در حوزه فرش و بافندگان فرش داریم.
وی به شعار سال مبنی بر حمایت از تولید داخلی اشاره کرد و گفت: گفت: به دنبال این هستیم تا نشستی ارتباطاتی بین تولیدکنندگان و تجار و صادرکنندگان فرش دستباف برقرار کنیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با بیان اینکه براساس دستور استاندار همدان، قرار شده است یارانهای به واحدهای پشتیبان در حوزه فرش پرداخت شود، گفت: این امر خود میتواند نقش مهم و بسزایی در زمینه اشتغالزایی داشته باشد.
متین با بیان اینکه 700 پرونده در این زمینه تشکیل شده است گفت: امیدواریم بیش از 65 درصد این پروندهها به نتیجه برسد و تسهیلات پرداخت شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با اشاره به صادرات فرش نیز گفت: در حال حاضر نه تنها فرش دستباف بلکه فرش ماشینی نیز صادر میشود ولی برخی فرشهای صادراتی در آمارها لحاظ نمیشود.
انتهای پیام/ د.ا