سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی خوشمزه به چند روش مختلف

طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی خوشمزه را در این خبر از باشگاه خبرنگاران جوان به صورت کامل یاد بگیرید و خوشمزه ترین و لذیذ ترین قارچ سوخاری رستورانی را برای عزیزانتان آماده کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امروز تصمیم داریم در این مطلب طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی خوشمزه به چند روش متنوع را برای شما شرح دهیم. قارچ سوخاری رستورانی که ماده اصلی آن قارچ می باشد، بعنوان یکی از پیش غذاهای خوشمزه و محبوب دنیا همراه با فست فودها و سیب زمینی سرخ شده در رستوران ها سرو می شود.

برای تهیه قارچ سوخاری رستورانی باید به نکات مهمی توجه کرد در غیر این صورت خراب شده و مواد دور آن از هم می پاشد. در ادامه "طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی" خوشمزه به چند روش مختلف و متنوع را برای شما آموزش می دهیم و شما طبق سلیقه خود می توانید هر کدام را انتخاب و امتحان کنید.

طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی خوشمزه

مواد مورد نیاز

  • 1 پیمانه آرد سفید
  • 300 گرم قارچ تازه
  • 4/1 قاشق غذاخوری نمک
  • 4/1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
  • 1 پیمانه آب
  • 2 پیمانه  پودر پانکو یا پودرسوخاری
  • نصف پیمانه نشاسته ذرت

طرز تهیه

  1.  قارچ ها را تمیز کرده و کنار میگذاریم.
  2.  آرد سفید، نشاسته ذرت، بکینگ پودر، نمک، همه را در یک کاسه ریخته و آب را آرام آرام اضافه کرده، ترکیب می کنیم. غلظت خمیر بدست آمده از غلظت ماست بایستی کمی بیشتر باشد.
  3.  قارچ ها را با چنگال آغشته به خمیر می کنیم سپس چنگال را بالا می گیریم تا مقدار اضافی آن داخل ظرف بریزد.
  4.  قارچ ها را آغشته به پودر سوخاری می کنیم.
  5.  روغن را در ظرف گودی داغ می کنیم.
  6.  یکی یکی قارچ ها را وارد روغن میکنیم وقتی نیمه سرخ شوند خارج می کنیم.
  7.  قارچ های نیمه آماده را مجدد داخل روغن میریزیم و اگر ظرف کوچک بود چند تا را با هم وارد روغن میکنیم و منتظر میمانیم به رنگ مورد نظرمان در بیایند. با این کار همه قارچ ها به یک اندازه سرخ شده و موقع نوش جان کردن سرد نخواهند بود.
  8.  

چند نکته مهم در تهیه قارچ سوخاری رستورانی

  • استفاده از قارچ های تر و تازه
  • نشستن قارچ  ها و تمیز کردن آن ها با دستمال مرطوب. اما اگر با این کار از تمیز شدن قارچ ها شک داشتیم باید بعد از پاک کردن با دستمال و تمیز کردن سیاهی روی آنها، قارچها را تک تک با آب شسته و بلافاصله با دستمال خشک کنیم. در صورت شستن، قارچ ها آب جذب کرده و موقع سرخ کردن آبکی خواهند بود.
  • حرارت زیر ظرف نباید بالا باشد چون باعث سرخ شدن خمیر دور قارچ شده و وسط آن خام باقی خواهد ماند.

نکات ذکر شده را باید در تمام روش هایی که در پایین اشاره خواهد شد، رعایت کرد.

طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی خوشمزه با پنیر پیتزا

مواد مورد نیاز

  • 1 کیلوگرم قارچ
  • نمک 2/1 قاشق چای خوری
  • 1 عدد تخم مرغ
  • به مقدار لازم آرد ذرت
  • 1 قاشق چایخوری شیر
  • 2/1 پیمانه آرد سوخاری
  • 2/1 پیمانه پنیر پیتزا
  • 2/1قاشق چای خوری پودر  سیر

هم چنین از دست ندهید!

دستور پخت قارچ سوخاری به چند روش خوشمزه

طرز تهیه

  1.   بعد از تمیز کردن قارچ ها به روشی که در بالا اشاره شد به آنها نمک می زنیم.
  2.  قارچ ها را در آرد می غلتانیم.
  3.  نمک، فلفل و پودر سیر و شیر را به تخم مرغ اضافه کرده و هم می زنیم.
  4.  قارچ ها را وارد مخلوط آماده شده می کنیم.
  5.  آدر سوخاری و پنیر را مخلوط می کنیم.
  6.  قارچ ها را در مخلوط آرد سوخاری و پنیر غلتانیده و فشار میدهیم تا کاملا آغشته از پنیر و آرد سوخاری شود.
  7.  روغن را برای داغ کردن در یک ظرف گود ریخته و روی شعله قرار می دهیم.
  8.  قارچ ها را یکی یکی سرخ می کنیم فقط باید توجه کنیم که نسوخته و ترد شوند.

نکته!

نباید از سرخ کن برای سرخ کردن قارچ ها استفاده کرد.

طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی خوشمزه با تخم مرغ

مواد مورد نیاز

  • 1کیلوگرم قارچ
  • 1عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق غذاخوری شیر
  • 2/1قاشق چای خوری نمک
  • 2/1پیمانه آرد سوخاری ادویه دار

طرز تهیه

  1. قارچ ها را تمیز کرده و خشک می کنیم.
  2.  تخم مرغ را با شیر و نمک هم می زنیم.
  3.  قارچ ها را در مخلوط شیر و تخم مرغ انداخته سپس آغشته به پودر سوخاری کرده و در روغن داغ تا زمانی که رنگ آن متمایل به قهوه ای شود سرخ می کنیم.

نکته!

در این روش و روش قبلی جهت پف کردن قارچ ها میتوان مقداری ماء الشعیر به مخلوط تخم مرغ و شیر اضافه کرد.

طرز تهیه قارچ سوخاری خوشمزه زعفرانی

مواد مورد نیاز

  • 500 گرم قارچ متوسط
  • 1عدد تخم مرغ
  • ا قاشق چایخوری زعفران دم کرده
  • ا قاشق مربا خوری آبلیمو
  • 4 قاشق غذاخوری ماست
  • به مقدرا لازم نمک و فلفل
  • به مقدار لازم آرد سوخاری ساده
  • به مقدار لازم آرد سوخاری درشت

طرز تهیه

  1. ماست و تخم مرغ را با هم مخلوط می کنیم
  2.  آب لیمو، نمک، فلفل و زعفران را اضافه کرده و هم می زنیم.
  3.  آرد سوخاری ساده را آرام آرام به ترکیب آماده شده اضافه میکنیم تا کمی غلیظ شود (نباید خیلی غلیظ شود).
  4.  قارچ های تمیز و خشک را داخل مخلوط ریخته،30 دقیقه صبر میکنیم تا قارچها به خوبی مواد را به خود جذب کند.
  5. روغن را در ظرف گودی ریخته و داغ می کنیم.
  6. در ظرف دیگری آرد سوخاری درشت ریخته و قارچها را در آن غلتانیده و سپس سرخ می کنیم.
  7. قارچ های سرخ شده را روی یک دستمال جهت گرفته شدن روغن اضافی آنها قرار می دهیم.

طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی شکم پر با پنیر خامه ای

مواد مورد نیاز

  • 2عدد پیازچه متوسط
  • 250 گرم پنیرخامه ای
  • 4/1 قاشق چایخوری پودر سیر و پودر فلفل قرمز
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • 20 عدد قارچ
  • 1 پیمانه آرد
  • 3 عدد تخم مرغ
  • آرد سوخاری به مقدار لازم

طرز تهیه

  1.  بعد ار تمیز کردن قارچها، دنباله آنها را از کلاهک جدا میکنیم طوری که قارچ آسیب نبیند.
  2.  پنیر خامه ای، نمک، پودر فلفل و سیر و پیازچه های خرد شده را با هم مخلوط می کنیم.
  3. داخل قارچ ها را با مواد پر می کنیم.
  4.  در کاسه های جداگانه آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری می ریزیم.
  5.  قارچها را به ترتیب داخل آرد، سپس تخم مرغ کرده و در نهایت آغشته به پودر سوخاری می کنیم.
  6.  جهت نشستن مواد روی قارچ ها 10 دقیقه صبر می کنیم.
  7. برای جلوگیری از بیرون زدن پنیر خامه ای به هنگام سرخ کردن، نیم ساعت قارچ ها را در یخچال می گذاریم تا سفت شود.
  8. قارچ ها را در روغن داغ تا زمانی که رنگ آنها قهوه ای طلایی شود. سرخ می کنیم.
  9. قارچ ها را روی آبکش یا دستمال برای خروج روغن اضافی می گذاریم.

از قارچ سوخاری علاوه بر پیش غذا می توان برای شیک کردن ظرف غذا به عنوان دورچین (ساید دیش) نیز استفاده کرد. قارچ سوخاری با اینکه یک نوع پیش غذای ساده است اما قیمت فروش آن بالا میباشد. بنابراین این پیش غذای خوشمزه را میتوان به هر یک از روش های گفته شده در بالا، با قیمت ارزانتر و بصورت کاملا بهداشتی در منزل آماده کرده و با سس تارتار و یا کچاپ نوش جان کرد. در این مقاله طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی خوشمزه به چند روش برای دوستان گفته شد، امیدواریم که تهیه کرده و از خوردن آن راضی و خشنود باشید.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
زهرا سلمانیان
۰۰:۱۹ ۱۴ شهريور ۱۳۹۹
عالی بود من همه را امتحان کردم
سارا
۱۸:۳۱ ۱۴ بهمن ۱۳۹۸
خلییی خوبه عالیه مرسی♥️♥️♥️♥️
سلام
۱۵:۵۰ ۲۸ تير ۱۳۹۸
سلام و خسته نباشی
ببخشید می توانم در ترکیب اول سایتتون به جای آرد ذرت از آرد گندم استفاده کنم