سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مناطق مختلف استان بوشهر در تامین آب مشکل دارد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر گفت: روستا‌های تنگ ارم و بوشکان دشتستان، نوار ساحلی تنگستان و بخش مرکزی بوشهر از پرتنش‌ترین مناطق این استان در تامین آب آشامیدنی هستند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، بحران کم‌آبی در شهر‌ها و روستا‌های استان بوشهر با کاهش بارش و ادامه خشکسالی‌ها تشدید یافت به‌گونه‌ای که منابع آبی استان شامل چاه‌های داخلی استان، چشمه ساسان، چاه کوه‌های سربالش و سد کوثر تحت تاثیر کم‌بارشی قرار گرفتند و ذخیره آبی آن‌ها کاهش یافته است.

روستا‌های استان بوشهر این روز‌ها دارای تنش‌آبی هستند به‌صورتی که آب بیشتر روستا‌های این استان تانکری تامین و مناطقی که دارای شبکه آبرسانی است به صورت نوبت بندی توزیع می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر با بیان اینکه این استان تحت تاثیر تنش آبی قرار دارد اظهار داشت: این مشکل در روستا‌ها به سبب پراکندگی چندین برابر شهر‌های استان تحت تاثیر کم‌آبی قرار گرفته است.

۴۰ تانکر روزانه به ۱۸۰ روستا آبرسانی می‌کند

مسعود نصوری با اشاره به توزیع آب تانکری در روستا‌های استان بیان کرد: با ۴۰ تانکر روزانه به ۱۸۰ روستا از ۴۵۰ روستای آبرسانی می‌شود و مابقی روستا‌ها تحت پوشش شبکه آبرسانی قرار دارند.

وی با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد آب مورد نیاز استان از دیگر استان‌ها وارد می‌شود گفت: استان بوشهر به عنوان وارد کننده آب از دیگر استان‌ها تحت تاثیر خشکسالی و تنش آبی در استان‌های همجوار قرار گرفته است.

افزایش توزیع و مصرف آب در روستا‌ها

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر از افزایش توزیع و مصرف آب در روستا‌ها خبرداد و تاکید کرد: هم اکنون متوسط آبی که باید در اختیار هر فرد در روستا‌های استان قرار گیرد ۱۴۰ لیتر در شبانه روز است، ولی با این وجود در برخی از روستا‌ها این میزان به ۲۳۰ تا ۲۵۰ لیتر در روز رسیده است.

نصوری، به روستا‌های پرتنش استان پرداخت و خاطر نشان کرد: تنگ ارم و بوشکان دشتستان، روستا‌های نوار ساحلی تنگستان و بخش مرکزی بوشهر از پرتنش‌ترین مناطق این استان در تامین آب هستند.

آب باغ ویلا‌های در مسیرنوار ساحلی تنگستان قطع شد

وی با بیان اینکه شهرستان تنگستان به سبب محدودیت منابع آبی برنامه‌ریزی بیشتر با تمرکز بر مدیریت مصرف است گفت: در این ارتباط آب باغ ویلا‌هایی که در مسیر نوار ساحلی تنگستان بود قطع و منابع آبی جایگزین دیگری به مالکان باغ ویلا‌ها پیشنهاد شده است.

ایجاد آب شیرین‌کن‌های کوچک روستایی

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر از صدور مجوز برای ایجاد آب شیرین‌کن‌های کوچک روستایی خبرداد و بیان کرد: ظرفیت آبرسانی سیار در روستا‌ها فعال است و برای جبران مشکلات کم‌آبی مجوز خریداری آب شیرین‌کن‌های کوچک صادر شده است.

نصوری با اشاره به نصب آب شیرین‌کن روستایی در روستا‌های بخش مرکز بوشهر افزود: برنامه ریزی برای احداث ایجاد آب شیرین کن‌های کوچک برای جزیره شیف و روستا‌های هلیله و بندرگاه بوشهر از اقدامات پیش بینی شده برای تامین آب موردنیاز این روستا‌ها است.

وی با تاکید بر نقش دهیاران در حل مشکل کم‌آبی افزود: تلاش شده سهمیه آب هر روستا با نظارت دهیاران به بهترین نحو توزیع شود و خوشبختانه از این نظر بازدهی بهتری داشته‌ایم.

۳۵ درصد شبکه آبرسانی روستایی استان فرسوده است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر با تاکید بر تامین اعتبار برای رفع فرسودگی شبکه آبرسانی بیان کرد: طول شبکه آبرسانی روستایی استان بوشهر ۶ هزار کیلومتر است که ۳۵ درصد آن فرسوده است.

نصوری با بیان اینکه نوسازی هر کیلومتر شبکه آبرسانی نیازمند ۸۰۰ میلیون ریال اعتبار است افزود: سال گذشته ۲۰۰ کیلومتر از شبکه‌های انتقال آب روستا‌های استان بوشهر با ۱۶۰ میلیارد ریال اعتبار اصلاح و نوسازی شد و در این راستا نوسازی شبکه آبرسانی روستا‌ها در اولویت است.

وی، با اشاره به نقش چمشگیر شیر‌های کاهنده مصرف آب اظهار داشت: با توجه به وجود ۹۰ هزار مشترک آب در روستا‌های استان بوشهر برای تامین شیر‌های کاهنده مصرف آب آن‌ها به چهار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر گفت: در ارزیابی صورت گرفته برای تامین شیرآلات کاهنده مصرف آب برای هر مشترک بین چهار تا پنج شیر کاهنده مصرف پیش بینی شده است.

انتهای پیام/م

برچسب ها: بحران آب ، آب و هوا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.