سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سالانه حدود ۴۰۰ هزار تن علوفه خشک و دانه‌ای در آذربایجان غربی تولید می‌شود

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی از تولید سالانه حدود ۴۰۰ هزار تن علوفه خشک و دانه‌ای در استان خبر داد.

به گزارشخبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از ارومیه؛ عبداله فتح اله زاده  معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اعلام اینکه علوفه مورد نیاز برای تغذیه دام وطیور در آذربایجان غربی ۳ میلیون و ۶۸ هزار و ۷۹۷ تن است، گفت: ۸۹۱ هزار و ۷۶۳ تن علوفه مازاد تولیدی استان به استان‌های همجوار صادر می‌شود.

وی با بیان اینکه سطح زیر کشت یونجه در استان ۸۷ هزار و ۵۰۰ هکتار است، افزود: بیشترین سطح کشت یونجه در شهرستان میاندوآب و کمترین سطح زیر کشت در چایپاره صورت می‌گیرد.

فتح اله زاده به سیاست‌های اصلاح الگوی کشت در حوضه دریاچه ارومیه اشاره و اظهار کرد: سطح زیر کشت یونجه در سال ۹۵ حدود ۸۸ هزار و ۵۰۰ هکتار بود که در سال ۹۶ یک هزار هکتار کاهش یافت.

وی با بیان اینکه آذربایجان غربی رتبه دوم تولید یونجه در کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: طبق برنامه ریزی‌های انجام شده، در پاییز ۹۷ حدود ۶۰۰ هکتار یونجه رقم تریتیکاله به دلیل مصرف کمتر آب جایگزین رقم یونجه معمولی خواهد شد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان با اعلام اینکه کشت یونجه در ۵ هزار هکتار از مزارع استان به صورت مکانیزه کامل صورت می‌گیرد، اضافه کرد: متوسط عملکرد یونجه دیم ۲.۷۵ تن و در نوع آبی آن ۸.۵ تن در هکتار است.

فتح اله زاده با اعلام اینکه اراضی زراعی و باغی آبی استان حدود ۴۲۰ هزار هکتار است، اظهار کرد: یونجه با سطح زیر کشت ۸۷ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی آبی استان، رتبه دوم را از نظر سطح زیر کشت به خود اختصاص داده است.

وی در پایان گفت: ۱۷ درصد علوفه مورد استفاده خوراک دام استان از طریق مراتع منابع طبیعی، ۱۶ درصد از طریق یونجه و بقیه از طریق سایر نباتات علوفه‌ای مانند شبدر، ذرت علوفه‌ای و... تأمین می‌شود.

انتهای پیام/م

تولید علوفه در آذربایجان غربی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.