وی به منطقه گردشگری خاکو اشاره کرد و افزود: اهمیت گردشگری روستایی در توسعه کلانشهر همدان ظرفیت های مناسبی را ایجاد کرده است.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد:برنامه ریزی انجام شده برای توسعه گردشگری روستایی با هدف توسعه کسب و کارهای محلی، اشتغال پایدار جوانان روستایی، حفظ وانتقال میراث فرهنگی و بومی و تلاش برای ماندگاری روستائیان انجام شده است.
حاجی بابایی گفت: توسعه گردشگری روستایی به درک زیبایی ها و در نهایت افزایش سطح درآمد ناخالص ملی کمک می کند.
وی افزود: در این راستا بهسازی روستاهای گردشگری در دستور کار قرار گرفت که بهسازی بافت ارزشمند روستایی «خاکو» در این برنامه قرار دارد.
حاجی بابایی بیان کرد: کف سازی معابر، جداره آجری و سنگی و خشتی با حفظ و احیای بافت ارزشمند روستا و مبلمان روستایی و ساماندهی ورودی های روستا از این جمله اقدامات مدنظر است.
وی گفت: همدان ظرفیت محوریت گردشگری منطقه را داراست و سرمایه گذاری در این حوزه علاوه بر تولید ثروت و منافع اقتصادی با عنوان صادرات پنهان، زمینه های توسعه اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی را نیز ایجاد می کند.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: همدان با عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران که زمینه انتخاب این شهر، به عنوان پایتخت گردشگری آسیا را فراهم کرده و میزبانی اجلاس وزیران جهانگردی کشورهای آسیایی و اجلاس دوره ای سازمان جهانی گردشگری UNWTO را به همدان داده نشان از ظرفیت های موجود است و میزبانی رویدادهای ۲۰۱۸ فرصت مناسبی برای توسعه کلانشهر همدان ایجاد کرده است.
انتهای پیام/ب