وی افزود: در اين بازه زماني 85 جلسه مشاوره فعال با موضوعات آسيب های اجتماعی در سطح مدارس ،مساجد و مراكز آموزشي برگزار و به بيش از5 هزار و800 نفر از شهروندان آموزش داده شد.
احمد يوسفي با اشاره به ارتباط مستمر كاركنان رده هاي اجرائي پليس با عموم مردم بيان داشت: برگزاري بيش از 22 جلسه بهداشت روان براي كاركنان خود مجموعه هاي انتظامي در جهت ارتقاء دانش تخصصي آن ها نيز از جمله فعاليت هاي اين مركز است.
وي تصريح كرد: در تشريح برآيند اين فعاليت ها مي توان به مصالحه60درصدي پرونده هاي ارجاعي به مراكز مشاوره پليس اشاره كرد كه بدون شك عملكرد خوبي در زمينه انجام صلح و سازش بين طرفين در مواردي همچون اختلافات فردي و خانوادگي، نزاع ها و در مجموع كاهش مراجعات قضائي است.
احمد يوسفي يادآور شد: هم اكنون دواير مشاوره در كليه كلانتري هاي شهرستان كرمان و برخي شهرستان هاي استان فعال هستند و در زمينه صلح و سازش بين فردي به منظور كاهش ارجاعات قضائي و ارائه خدمات مشاوره اي خاص به مراجعين فعاليت مي كنند.
وي اظهار داشت: مشاوره و بهره گيري از ظرفيت هاي دانشي و همفكري با كارشناسان، ظرفيت بسيار خوبي است كه از بروز خطاها و مشكلات ناشي از عدم آگاهي ها كاسته و بسترهای مناسبی براي تصميم گيري بهتر فراروي افراد قرار مي دهد.
انتهای پیام/س