سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه تیرامیسوی ماست و شکلات

در این مطلب طرز تهیه تیرامیسوی ماست و شکلات دسری خاص و خوشمزه را می‌خوانید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛در بین دسر‌های مختلفی که در کافه‌ها سرو می‌شود تیرامیسو بدون شک یکی از بهترین‌ها و پرطرفدارترین هاست. اصلا این ایتالیایی‌ها هر ابتکاری که به خرج داده‌اند آخرش یک چیز خوشمزه از دلش بیرون آمده. این تیرامیسوی ماست و شکلات یکی از انواع خوشمزه تیرامیسو است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

در بین دسر‌های مختلفی که در کافه‌ها سرو می‌شود تیرامیسو بدون شک یکی از بهترین‌ها و پرطرفدارترین هاست. اصلا این ایتالیایی‌ها هر ابتکاری که به خرج داده‌اند آخرش یک چیز خوشمزه از دلش بیرون آمده. این تیرامیسوی ماست و شکلات یکی از انواع خوشمزه تیرامیسو است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

مواد لازم:

خامه: یک پیمانه

پنیر خامه ای: ۱۹۰ گرم

ماست: یک چهارم پیمانه

دنت شکلاتی: یک دوم پیمانه

پودر شکر: یک سوم پیمانه

آب: یک پیمانه

پودر قهوه: ۴ قاشق سوپ خوری

اسانس بادام: یک قاشق چای خوری


بیسکویت لیدی فینگر: به مقدار لازم

خامه فرم گرفته: به مقدار لازم


پودر کاکائو: به مقدار لازم

تیرامیسوی ماست و شکلات

طرز تهیه دسر خوشمزه تیرامیسوی ماست و شکلات:

خامه را آنقدر بزنید تا پف کرده و فرم بگیرد.

پنیر خامه‌ای و ماست را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید تا خامه‌ای شوند.

دنت شکلاتی را اضافه و مخلوط کنید.

پودر شکر را اضافه کنید.

خامه زده شده را نیز اضافه و مخلوط کنید.

آب را به جوش آورده و پودر قهوه و اسانس بادام را به آب اضافه کنید و اجازه دهید قهوه دم بکشد.

بیسکویت‌ها را در قهوه دم کشیده خیس کنید و سپس کف قالب بچینید.

مقداری از مخلوط پنیر خامه‌ای روی بیسکویت‌ها پخش کنید.

این کار را با بقیه مواد تکرار کنید تا قالب پر شود.


قالب را حدود ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس تیرامیسو را از قالب در آورید و روی آن را با خامه فرم گرفته تزئین کنید و مقداری پودر کاکائو بپاشید.

منبع:ماهنامه کیک و شیرینی

انتهای پیام/

برچسب ها: اشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.