اولین غذای نوزاد باید کاملا نرم و غلظت آن بیشتر از شیرمادر باشد و همچنین هضم آن نیز برای نوزاد راحت باشد و ایجاد حساسیت نکند، درنتیجه اولین غذای نوزادتان را می توانید با یک نوع پوره سبزی آماده کنید.
یکی از این سبزیجات مفید هویج است، آب هویج بهترین منبع ویتامین Aاست، ولی نوزادان پوره هویج را راحتتر می خورند.
در ادامه "طرز تهیه پوره هویج" را برای شما مادران عزیز خواهیم گفت. هم چنین باید در نظر داشت که هویج منبعی سرشار از فیبر خوراکی، آنتیاکسیدانها و مواد معدنی بهشمار میرود و برای نوزاد شما یک غذای مقوی و مغذی تلقی می شود.
در دوره 6 تا 7 ماهگی باید نوزاد را به غذاهای ابتدایی و ساده عادت داد که پوره هویج یکی از مناسبترین غذاهای کمکی برای این دوره از سن نوزاد است.
مواد مورد نیاز برای تهیه پوره هویج
نکته قابل توجه!
هویج برای رشد نوزاد بالای 6 ماه به دلیل غنی بوده ویتامین A، ویتامین C و کلسیم بسیار مفید است. در زیر شما را با انواع پوره هویج و طرز تهیه آن ها آشنا می کنیم.
در دوران 7 تا 8 ماهگی انواع متنوعی از مواد غذایی وارد برنامه غذایی نوزاد می شود که این غذاها حتما بایستی پوره مانند و نرم باشد. پوره سبزی و میوه از مهمترین غذاها برای نوزاد است که باید مصرف آن را با یک قاشق مرباخوری شروع کرده و حجم آن را به مرور افزایش دهید. در این میان پوره هویج و برنج یکی از مناسب ترین غذاهای کمکی برای این دوره است.
مواد مورد نیاز برای تهیه پوره هویج با برنج
نکته مهم: برنج حاوی فیبر و منبع ویتامین و مواد معدنی بوده و ویتامین های مورد نیاز مثل B1را برای بدن فراهم می کند.
در دوره 7 تا 8 ماهگی نوزاد یکی دیگر از مناسب ترین غذاهای کمکی پوره هویج با سیب زمینی است.
مواد مورد نیاز برای تهیه پوره هویج با سیب زمینی
نکته مهم: سیب زمینی برای رشد استخوان لازم، سیستم ایمنی بدن را بالابرده و حاوی ویتامین A میباشد.
غذای اصلی نوزاد در دوره 8 تا 9 ماهگی هنوز شیر است ولی با قرار دادن مواد غذایی جدید در برنامه غذایی میتوان ارزش و تنوع غذایی نوزاد را بالا برد که در این میان پوره هویج و سیب یکی از مناسبترین غذاهای کمکی در این سن میباشد.
مواد مورد نیاز برای تهیه پوره هویج با سیب
در تهیه این نوع پوره به دلیل اینکه هویج دیرتر از سیب میپزد باید توجه داشت که قطعات هویج کوچک تر از قطعات سیب باشد تا هردو همزمان و بصورت یکنواخت پخته شوند.
نکته مهم: سیب آنتی اکسیدان بوده حاوی فیبر، مواد مغذی، ویتامینهایی مثل C،A ،B1 ،B2 و مواد معدنی مثل آهن، کلسیم، فسفر و ید میباشد که این مواد برای استخوان، خون، اندام ها و رشد بافت های ماهیچه ای نیاز است.
طبق مطالعات غذای اصلی نوزاد تا 6 ماهگی شیر مادر است اما بعد از این سن با اضافه کردن انواع مواد غذایی میتوان تنوع و ارزش غذایی نوزاد را بالا برد که در این میان میوه و سبزی به دارا بودن فیبر، ویتامین ها و مواد مغذی از ارزش بالایی برخور داربوده که بصورت پوره برای نوازاد قابل مصرف است. ما در این مقاله شما را با طرز تهیه پوره هویج و انواع آنها آشنا کردیم و امیدواریم برای شما مفید بوده باشد.
انتهای پیام/
ممنون از شما