دکتر بسکی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان جوان با اشاره به سن مناسب برای غذا دادن به نوزاد اظهار داشت: در سن 4 ماهگی عضلات و اعصاب دهان نوزاد شروع به رشد کرده و قادر به غذا خوردن است و در این سن کودک توانایی گاز زدن را دارد و مادر کودک علاوه بر شیر خود میتواند برنج له شده و فرنی به نوزاد خود بدهد.
وی بیان کرد: در سن 6ماهگی توانایی نوزاد بیشتر از قبل شده بطوری که قادر است که غذاهای حجیمتر از گذشته را بخورد و مادر برای تقویت قوای جسمانی فرزندش میتواند از نشاسته غنی شده،غلات استفاده کند.
این متخصص با بیان اینکه احتمال گیر کردن غذا در گلوی نوزاد وجود دارد افزود: در هنگام غذا دادن به نوزاد مادر باید کاملاً مواظب باشد تا لقمه غذا بزرگ نباشد تا مشکلی برای هضم نوزاد و یا خدای نکرده خفگی آن بوجود نیاید و همچنین مادر باید نوزاد خود را علاوهبر شیر خودش باید از مواد غذایی آهندار به مقدار فراوان برای خونسازی کودک استفاده کند.
وی ابراز داشت: در سن 2 تا 10 ماهگی نوزاد، مادر میتواند به او غذاهایی مانند برگ کلم، گل کلم، عسل، جو، گندم و بیسکویتهای نرم برای رشد بهتر اعضای بدنش بدهد.
وی ادامه داد: در سن 18 تا 24 ماهگی نوزاد میتواند میوههایی چون انگور، گیلاس، آلو و حتی شیر کمچرب به او بدهد و مواد غذایی سرشار از انرژی مثل پروتئین را در برنامههای نوزاد خود قرار دهد.
بسکی در پایان گفت: تا قبل از یکسالگی از دادن عسل و شیرگاو به نوزاد باید خودداری شود زیرا دستگاه گوارش آن ضعیف بوده و احتمال ابتلای او به بیماری زیاد است.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/