برخى روز آخر درس و مطالعه را كنار گذاشتند و براى آرامش بيشتر به طبيعت رفتند يا اماكن مقدسى چون حرم امام رضا و امام زاده ها را كه بهشت هاى روى زمين براى آرام گرفتن دل هاى بى قرارشان است، انتخاب كردند، هرچند که برخی تا ساعت و لحه اخر دست از مطالعه بر نمیدارند اما بر اساس نظر کارشناسان این مطالعه تاثیری در موفقیت افراد ندارد.
براى برخى كنكور آخر دنياست اما بايد دانست كه ديگر كنكور آن غول بزرگى كه برخى داوطلبان فكر مى كنند نيست زيرا ظرفيت دانشگاه هاى كشور اكنون بيش از تعداد داوطلبان کنکور است اما به هر حال تب و تاب کنکور همچنان داغ است.
از طرفى به اذعان کارشناسان ديگر مدرك ملاک اشتغال افراد محسوب نمی شود و اينطور نيست كه بگوييم، كسانى كه از دانشگاه هاى درجه يك كشور فارغ التحصيل شده اند حتما شغل های خوبی پیدا می کنند هر چند که از سطح علمی بالایی برخوردار هستند و بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا پذیرنده دانشجویانن دانشگاه های برتر ایران هستند و این نشن از سطح بالای دانشگاه های کشور است، اما بسيارى از داوطلبان از دانشگاه هاى سطح پایین به دليل مهارت و تلاش فرد در دوران دانشجویی موفق به كارآفرينى و ثروت شده اند.
صبح اولين روز كنكور اخبار اين آزمون مهم در كشور در همه رسانه ها مخابره مى شود و عكاسان و تصويربرداران صحنه هاى جالبى از انتظار پدر و مادرها و اشك و لبخندهاى داوطلبان قبل و حتى بعد از كنكور به تصوير مى كشند، اما نكته مهم براى دانش آموزان اين است كه استرس و اضطراب به خود راه ندهند و با توكل بر حضرت حق تلاش كنند نتيجه چند سال تحصيلشان را به دليل استرس و اضطراب به باد ندهند .
بسيارى از والدين نيز در روز و ساعت قبل كنكور كار را تعطيل مى كنند و حتى زمانى كه فرزنداشان سر جلسه كنكور است پشت درب حوزه هاى امتحانى منتظر نشسته و با دعا و توسل آرزوى موفقيت براى دلبندشان مى كنند.
اين موضوع نيز مهم است كه داوطلبان بدانند اگر كنكور سخت باشد براى همه سخت است و اشك و زارى پس از كنكور و احساس نااميدى راه به جايى نمى رود بلكه بايد منتظر ماند و ديد كه ديگر داوطلبان چه كرده اند، همچنین باتوجه به ظرفیت دانشگاه ها همه داوطلبان قبول می شوند و از طرفی کنکور پایان راه نیست چه بسیار افرادی که مسیر دیگر برای زندگی خود انتخاب کرده اند و به موفقیت های بزرگی دست پیدا کرده اند.
در کنکور سراسری امسال یک میلیون و ۱۱ هزار و ۸۲۵ نفر ثبت نام کرده اند و ۵۹۹ هزار و ۳۱۳ نفر زن و بقیه مرد هستند؛ در واقع ۴۰.۷۷ درصد داوطلبان کنکور ۹۷ را مردان تشکیل میدهند و آمار داوطلبان ثبت نام کننده در کنکور ۹۷ برخلاف روند کاهشی که در سال قبل شاهد بودیم افزایش داشته است و امسال ۲۷ هزار و ۴۶۶ نفر به تعداد داوطلبان کنکور اضافه شده است.
به گفته حسین توکلی مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گروه آزمایشی علوم تجربی، بیشترین داوطلبان کنکور سراسری ۹۷ را داراست و پس از آن گروههای آزمایشی علوم انسانی، ریاضی، هنر و زبانهای خارجی به ترتیب بیشترین داوطلب شرکت کننده را دارند.
توکلی با اشاره به تعداد شرکت کنندگان در آزمون سراسری سال ۹۷ به تفکیک رشته ها گفت: در کنکور سراسری امسال۶۴۲ هزار و ۴۵۱ داوطلب در گروه آزمایشی علوم تجربی، ۲۰۵ هزار و ۲۶ داوطلب در گروه آزمایشی علوم انسانی، ۱۴۴ هزار و ۵۵۰ داوطلب در گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی، ، ۱۲ هزار و ۲۶۰ داوطلب در گروه آزمایشی هنر و ۷ هزار و ۵۳۸ داوطلب در گروه آزمایشی زبانهای خارجی ثبتنام کرده اند.
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور تصریح کرد: براساس برنامه ریزی های انجام شده صبح پنجشنبه هفتم تیر ماه ۹۷ آزمون عمومی و اختصاصی داوطلبان گروههای آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی با حضور حدود ۳۵۰ هزار دانش آموز و بعداز ظهر این روز آزمون عمومی و اختصاصی داوطلبان گروه آزمایشی هنر برگزار می شود.
وی ادامه داد: صبح روز جمعه هشتم تیر ماه داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی با بیشترین تعداد شرکت کننده آغاز می شود و بعد از ظهر جمعه هشتم تیر ماه داوطلبان گروه آزمایشی زبانهای خارجی سر جلسه کنکور حاضر می شوند و با پاسخ به سوالات عمومی و اختصاصی بار علمی خود را محک می زنند.
امید است که با حذف کنکور بتوان از استرس و هزینه های کمرشکنی که خانواده ها برای کلاس های کنکور می نند فاصله گرفت و پذیرش ر دانشگاه های کشور تنها منوط به رشته هایی پرطرفدار در دانشگاه های برتر باشد زیرا به اذغعان کارشناسان سنجش بار علمی یک دانش آموز تنها در یک جلسه ۴ ساعته ملاک خوبی نیست و ممکن است برای یک داوطلب اتفاق ناگواری بیفتند و نتواند سر جلسه کنکور به خوبی پاسخگوی سوالات باشد در این صورت همه زحمات دانش آموز به هدر می رود.
انتهای پیام/