سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اسکله صیادی دیر و بردخون نیاز به اعتبار ملی دارد

فرماندار دیر استان بوشهر گفت: تعمیر و تجهیز اسکله صیادی دیر و سرعت بخشی به احداث و تکمیل موج شکن بردخون اعتبار ملی نیاز دارد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، حمزه اعتماد روز چهارشنبه در نشست با معاون شیلات کشور در دیر افزود: عملیات اجرایی اسکله و موج شکن خورخان بردخون با کمک نفت و شیلات در دولت تدبیر و امید آغاز شد.

وی اضافه کرد: برای سرعت بخشی به این طرح ملی و تکمیل آن نیاز به اعتبار ملی است تا دغدغه مردم بخش بردخون هرچه زودتر برطرف شود.

فرمانداردیر اظهار داشت: تاکنون ۱۰ میلیاردریال از اعتبارات شهرستان برای اسکله، مرزبانی و انتقال برق خورخان بردخون هزینه شده است.

وی ادامه داد: برای تعمیر و تجهیز اسکله صیادی دیر اعتبار شهرستان به تنهایی کافی نیست و نیاز به اعتبار ویژه ملی دارد.
اعتماد در ارتباط با صید غیرمجاز ترال بیان کرد: صید غیر مجاز ترال (کف روب) توسط شماری از صیادان غیربومی موجب گلایه و اعتراض صیادان شهرستان شده است.

وی گفت: با این شیوه صید در فصل صید ممنوع ضربه بزرگ و خطرناکی به ذخایر آبزیان دریایی و ادوات صیادان وارد می‌کند و مجازات شناور‌های متخلف توسط شیلات باید تشدید شود.

فرماندار دیر یادآورشد: با توجه به مسافت طولانی تا رسیدن به صیدگاه و قدرت پایین موتور قایق‌های صیادی این شهرستان، صیادان خواستار مجوز افزایش قدرت این شناور‌ها هستند.

وی بیان کرد: تامین سوخت و افزایش نیروی حراست آبزیان دریایی شیلات از خواسته‌های جامعه صیادی است که با نیروی اندک نمی‌توانند با افراد متخلف در دریا مقابله کنند.

مدیر تعاونی صیادی دیر گفت: چند سال است که ذخایردریایی توسط شماری از شناور‌های غیربومی متخلف نابود شده است و باید با این شناور‌ها برخورد جدی صورت بگیرد.

حسین بهشتی نژاد افزود: ظرفیت اصلی اسکله صیادی دیر برای ۷۲ شناور در نظرگرفته شده، اما اکنون بیش از ۵۰۰ شناور کار پهلوگیری و تخلیه را انجام می‌دهند.

وی گفت: ازدحام و اختلاط شناور‌های صیادی و باری در اسکله اختصاصی شیلات باعث نگرانی جامعه صیادی شده است که مسئولان باید برای حل این مشکل چاره اندیشی کنند..

رئیس تعاونی صیادی بندردیر، خواستار حل مشکل تسهیلات بانکی صیادان، احداث اسکله اختصاصی برای قایق‌های صیادی، توجه به طرح‌های اشتغال زایی پرورش ماهی درقفس و پرورش میگو و اعتبار ویژه برای تعمیر اسکله شیلات شد.

شهرستان دیر در فاصله ۲۰۰ کیلومتری جنوب استان بوشهر قراردارد که بیش از ۵۰۰ شناور، قایق و کشتی صیادی در قالب پنج هزار نفر صیاد بصورت مستقیم به صید و صیادی می‌پردازند.

انتهای پیام/م

تعمیر و تجهیز اسکله صیادی دیر

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.