سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آشپزخانه سلامت؛

تقویت دستگاه گوارش و بیماری‌های روماتیسمی با املتی بسیار لذیذ

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی املت را در تقویت دستگاه گوارش و رفع یبوست موثر دانست.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛  املت پیاز و گوجه‌فرنگی حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، D ، E ، گروه ویتامین‌های B مانند B۲، B۳، B۵، B۶، B۱۲ ، ب‌کمپلکس، اسید چرب امگا ۳، پروتئین، کلسیم، آهن، فیبر، منیزیم، سدیم، پتاسیم، گوگرد، فسفر، سلنیوم و اسید فولیک است.

برای بررسی خواص ا‌ملت پیاز و گوجه‌فرنگی و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است با حیدر عظما‌یی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

 مهم‌ترین خواص ا‌ملت پیاز و گوجه فرنگی

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره مهم‌ترین خواص ا‌ملت پیاز و گوجه‌فرنگی اظهار کرد: این غذا به علت داشتن ویتامین‌های A ، C ، E  و سلنیو‌م خاصیت آنتی اکسیدانی دارد بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماری‌های مختلف به ویژه انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند.

وی با اشاره به مفید بودن املت پیاز و گوجه‌فرنگی برای مبتلایان به روماتیسم بیان کرد: این غذا به تقویت عمومی بدن کمک شایانی می‌کند بنابراین برای افرادی که بنیه ضعیف دارند و اشخاص لاغر بسیار مفید است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: املت پیاز و گوجه‌فرنگی به علت وجود کلسیم، فسفر و ویتامین D موجب استحکام استخوان‌ها و دندان‌ها می‌شود و از بروز پوکی استخوان در افراد جلوگیری می‌کند.

عظمایی تاکید کرد: املت پیاز و گوجه‌فرنگی عملکرد دستگاه گوارش را بهتر و یبوست را هم برطرف می‌کند؛ این غذا تاثیر چشمگیری در تقویت پوست و مو دارد.

عظمایی یادآور شد: املت پیاز و گوجه‌فرنگی به علت وجود آهن، اسید فولیک و ویتامین B۱۲ موجب رفع کم خونی می‌شود؛ این غذا خاصیت آنتی بیوتیکی دارد بنابراین عفونت‌های بدن را از بین می‌برد.

 مواد لازم برای تهیه املت پیاز و گوجه‌فرنگی (سه تا چهار نفر)

گوجه فرنگی                                  ۶ عدد

تخم مرغ محلی                            چهار عدد

پیاز                                                یک عدد

سیر                                               ۲ حبه

نمک، فلفل و زردچوبه                 به مقدار لازم

نان سنگک                                    به مقدار لازم

روغن کنجد                                 به مقدار لازم

رب گوجه‌فرنگی                        یک قاشق مرباخوری

انتهای پیام/

پگاه آقایی

برچسب ها: اخبار سلامت ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.