سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افتتاح بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان با حضور رئیس جمهور /فاز ۲ ستاره خلیج فارس جلوه ای از توانمندی های سپاه

فاز دوم پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج فارس به عنوان بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان، با حضور رئیس جمهور افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس،فاز ۲ پالایشگاه ستاره خلیج فارس یکی از  پیچیده‌ترین پالایشگاه‌های دنیا  با توان فنی مهندسی و مدیریتی مجموعه سپاه پاسداران و قرارگاه خاتم الانبیاء با حضور  رئیس جمهور افتتاح شد.

با افتتاح فاز دوم این پالایشگاه تولید بنزین در این پالایشگاه به 24 میلیون لیتر در روز می‌رسد وهم چنین 14 میلیون لیتر گازوییل و 3 میلیون لیتر سوخت هواپیما در استان هرمزگان تولید خواهد شد.

پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس طرحی برای خودکفایی کشور در تولید بنزین

حجت‌الاسلام حسن روحانی ظهر امروز در مراسم افتتاح فاز دوم پالایشگاه میعانات گازی نفت ستاره خلیج‌فارس با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر استان هرمزگان و نقطه مهم و استراتژیک این استان اظهار داشت: طرح‌های بسیار ارزشمندی که در حوزه درمان و مقابله با بحران آب در این استان در حال انجام است قابل تقدیر است.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه مدیران برای تأمین آب مورد نیاز در این استان باید نگاه ویژه به منابع آبی نظیر دریا داشته باشند، افزود: همه ما صداقت و وفاداری را باید در رأس امورمان قرار دهیم و اگر دشمنی بر علیه ما توطئه کرده باشد در وهله نخست باید با اتحاد توطئه را از بین ببریم.

 رئیس جمهور با بیان اینکه تحریم می‌تواند در درجه اول فشار بر مردم و معیشت  آنها وارد  آورد، گفت: می‌توانیم این تهدید را به فرصت تبدیل کرده و با شناخت ظرفیت‌ها برای توسعه کشور گام برداریم.

روحانی در ادامه مطرح کرد: برخی دشمنان در سر خیال واهی دارند که ریشه ایران اسلامی را بخشکانند، اما با هم‌گرایی و هم‌افزایی با دوری از اختلاف و صبر و استقامت و اعتقاد به خداوند و ایستادگی حتماً دشمن را شکست خواهیم داد، چراکه این آزمایش را در تاریخ به اثبات رسانده‌ایم.

وی در ادامه با اشاره به سالروز حادثه هفتم تیرماه بیان داشت: شهید آیت‌الله بهشتی یک الگوی کامل برای همه مدیران ایران اسلامی است، وی کسی بود که تا آخرین لحظه زندگی ایستادگی کرد و این درس را به همه ما آموخت.

رئیس جمهور با اشاره به فشارها و تحریم‌های دشمن در این مقطع زمانی بیان داشت: وظیفه ما در این زمان چیست؟ بهتر است به جای ایجاد فشار روحی و اقدام به خرید بیشتر و هجوم آوردن به فروشگاه‌ها، کمی منطقی رفتار شود، چراکه بودجه ما امسال کمتر که نشده حتی افزایش هم یافته است و باید گفت بودجه عمرانی ما نسبت به سال گذشته 30 برابر شده است.

روحانی یادآور شد: برخی‌ها شرایط کنونی را اینگونه تفسیر می‌کنند که  ممکن است در آینده دچار مشکل شویم، اما فراموش نکنیم در این مملکت هستند کسانی که با جان و دل تلاش می‌کنند تا مشکلات را مرتفع سازند و امید را به جامعه تزریق کنند.

وی با تأکید بر اعتماد به جوانان در دولت توضیح داد: مصداق بارز این اقدام را می‌توان در اعتماد به متخصصان جوان کشور در این پروژه احداث پالایشگاه نفت ستاره دید که امروز کشور را در تولید بنزین خودکفا ساخته و همچنین از نظر کیفی هم  در جایگاه خوبی قرار داده است.

رئیس جمهور با بیان اینکه در پالایشگاه نفت ستاره خلیج‌فارس روزانه در هر فاز بالغ بر 12 میلیون لیتر بنزین تولید می‌شود، افزود: برای مهار مصرف بنزین علاوه بر افزایش تولید باید در مصارف این سرمایه ملی نیز مدیریت کرد، توجه کنیم سوزاندن بنزین، نفت و گاز در کشور بدون نیاز ضروری مساوی با سوزاندن دلار و ارز است.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود مطرح کرد: در این مقطع که دشمنان ما را تهدید می‌کنند اگر کمی مراعات کنیم و جلوی مصارف غیرضروری را بگیریم و با قاچاق سوخت هم مقابله کنیم، می‌توانیم در این حوزه خودکفا باشیم.

روحانی ادامه داد: باید در برابر دشمن ایستادگی کنیم تا دشمن در برابر ملت ایران تسلیم شود و دولت وظیفه خود می‌داند این حرکت را مدیریت کند و اینکه در این پروژه هزینه اینچنینی کرده‌ایم، باید اقدامات بعدی در راستای متنعم شدن مردم از طریق فروش سهام این پالایشگاه انجام شود تا هم مردم بهره‌مند شوند و هم اینکه دولت چابکتر در گام‌های بعدی خود به ارائه خدمت بپردازد.

وی تأکید کرد: اینکه اصل 44 اجرایی شود و سهام دولتی را به مردم واگذار کنیم با صحبت کردن اجرایی نمی‌شود و باید در عمل مردم را در این حوزه سهیم کرد، همه دستگاه‌ها از دولتی گرفته تا نظامی باید برای اجرای این پروژه وارد شوند.

رئیس جمهور تبیین کرد: ساختن آزادراه‌ها و پروژه‌های نظیر این نیز یکی از پرسودترین پروژه‌ها محسوب می‌شود و مردم باید با سرمایه‌گذاری در پروژه‌های اینچنینی هم خودشان را منتفع کنند و هم در توسعه کشور دولت را همراهی کنند.

روحانی در پایان خود و سایر مدیران را بدهکار ملت ایران دانست و بیان داشت: باید برای پرداخت دین خود به این نظام و مردم گام برداریم و بی تردید خداوند نیز ما را در این مسیر یاری خواهد کرد.

پالایشگاه ستاره خلیج فارس مانعی در برابر تهدیدهای خارجی است

بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت کشور ظهر امروز در مراسم افتتاح فاز دوم پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس  در بندرعباس گفت: افتتاح پالایشگاه ستاره خلیج فارس به نوعی واکسینه شدن در مقابل تهدید‌های خارجی است.

وی افزود: راه‌اندازی فاز‌های مختلف پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس مشکلات زیادی داشت و برای به ثمر رساندن این پروژه به این مرحله از تمام کسانی که چنین صبر‌ی را از خود نشان دادند تشکر می‌کنم.

وزیر نفت گفت:این پالایشگاه سبب ایجاد موازنه مثبت تولید و مصرف بنزین شده و با راه‌اندازی فاز سوم، امکان برقراری صادرات بنزین نیز فراهم می‌شود.

زنگنه افزود: با بهره‌برداری از فاز دوم پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس روزانه ۱۲ میلیون لیتر بنزین با کیفیت یورو ۵ به‌کل تولید بنزین کشور افزوده شد.

وی گفت:با راه‌اندازی دو فاز نخست این پالایشگاه، میزان تولید بنزین پالایشگاه به ۲۴ میلیون لیتر رسیده است و همچنین فاز سوم پالایشگاه ستاره خلیج فارس نیز تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

زنگنه ادامه داد:با افتتاح فاز ۲ پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس و همکاری همه پالایشگاه‌های نفتی امکان تولید بیش از ۹۰ میلیون لیتر بنزین در کشور فراهم خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در گذشته کشور‌های خارجی با تحریم روی کمبود بنزین فشار می‌آوردند، اما امروزه با بهره‌برداری از پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس نگران تحریم نیستیم.

وزیر کشور از عملیاتی شدن پالایشگاه تبریز تا مردادماه، افزایش ظرفیت در پالایشگاه بندرعباس تا مهرماه، عملیاتی شدن پالایشگاه لاوان تا پایان سال و بهره‌برداری از پالایشگاه اصفهان در سال آینده خبر داد.

با بهره‌برداری از پا‌لایشگاه ستاره خلیج فارس، تولید روزانه بنزین  کشور به ۷۸ میلیون لیتر و تولید روزانه گاز‌وئیل کشور به ۱۰۵ میلیون لیتر در روز می‌رسد.

تولید روزانه بنزین در پالایشگاه‌های ایران هم اکنون ۴۳ میلیون لیتر و گازو‌ئیل بیش از ۹۱ میلیون لیتر است .تولید روزانه ۴ میلیون لیتر گاز مایع، ۳ میلیون لیتر سوخت جت و ۱۳۰ تن گوگرد از دیگر محصولات تولیدی این واحد پالا‌یشی هستند.

فاز نخست این پالایشگاه در اردیبهشت سال 96 افتتاح شد .خوراک مورد نیاز این پالا‌یشگاه از طریق یک خط لوله به طول بیش از‌ ۴۸۵ کیلومتر از پالایشگاه‌های گاز پارس جنوبی تأمین خواهد شد.

میانگین روزانه مصرف بنزین کشور در حدود ۶۳ میلیون لیتر و گاز‌وئیل در حدود ۱۰۲ میلیون لیتر است.

با همکاری قرارگاه خاتم الانبیا، و دیگر نهاد‌های اقتصادی و مالی زمان بهره برداری پالایشگاه نفت ستاره از دو سال به یک سال کاهش یافت.

مرحله سوم پالایشگاه نفت ستاره با ظرفیت ۱۲ میلیون لیتر نیز در مراحل تکمیلی است و تا پایان امسال به بهر برداری می‌ رسد.دو پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس و نفت بندرعباس در مجموع ۵۰ درصد فراورده‌های نفتی کشور را تولید می‌کند.

انتهای پیام/ر

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۳۷ ۰۹ تير ۱۳۹۷
درود خدا بر مردان سپاه
و ارتش غیور این هر دو نیرو از برکت خداوند هست که دشمن
چشم دیدن انها را ندارد مردم این را خوب باید حس کنن
که اگه اینها نبودن چه بر سرمان می آمد
تبدید به بدبختی کدوم یک از کشورهای نا امن میشدیم ؟؟؟
ناشناس
۰۱:۱۷ ۰۸ تير ۱۳۹۷
خیلی عالیه درود بر شما
ناشناس
۰۰:۱۳ ۰۸ تير ۱۳۹۷
از همه چیز گفت غیر از حقوق های نجومی ...
احمدرضا
۲۳:۵۱ ۰۷ تير ۱۳۹۷
افرین بر مردان سپاه
ناشناس
۲۲:۲۵ ۰۷ تير ۱۳۹۷
همه کارها را به سپاه بسپارند تا ایران آباد بشه . بی ادعا ، مخلص و توانمند و جسور آفرین بر غیرتتان
ناشناس
۲۲:۱۴ ۰۷ تير ۱۳۹۷
امروز منطقه 22 به خاطر تراکم فروشی10 ساعته که آب نیست ؟!؟!
ناشناس
۲۱:۵۶ ۰۷ تير ۱۳۹۷
مهدی فخیم زاده هم که مجروح شد
ناشناس
۲۱:۵۳ ۰۷ تير ۱۳۹۷
درود بر سپاه مقتدر
ناشناس
۲۰:۳۳ ۰۷ تير ۱۳۹۷
سرفراز باد ایران اباد
ناشناس
۱۹:۲۷ ۰۷ تير ۱۳۹۷
به امید موفقیت های روز افزون
ناشناس
۱۹:۲۷ ۰۷ تير ۱۳۹۷
عجب
ناشناس
۱۹:۲۳ ۰۷ تير ۱۳۹۷
کی افتتاح شد مگه؟
ناشناس
۱۷:۰۲ ۰۷ تير ۱۳۹۷
علی برکت الله
ناشناس
۱۷:۰۰ ۰۷ تير ۱۳۹۷
درود بر اقتدار ایران
ناشناس
۱۶:۵۲ ۰۷ تير ۱۳۹۷
کاش من استخدام میشدم
ناشناس
۱۶:۳۳ ۰۷ تير ۱۳۹۷
لازم هست کارشناسان سپاه در حوزه های پختلف ورود کرده و با جمع اوری اطلاعات مفید برخی نیازهای کشور که در بعضی بخشها بسیار گران هستندرا باتوجه به وجود معادن زیاد و مختلف در ایران رفع نمایند چنانچه 50 تا 60 درثد برخی نیازهای ضذوری مورد بررسی قرار گیرد همه چیز تحت کنترا خاهد بود اللته چاشنی سرعت باید همراه شکد تا زودتر به نتیجه برسبم
محمد
۱۶:۳۱ ۰۷ تير ۱۳۹۷
درود بر سپاه
ناشناس
۱۶:۲۴ ۰۷ تير ۱۳۹۷
خیلی خوبه