وی افزود: دانشآموزان باید در شب قبل از کنکور و سه ساعت قبل از خواب، از وعده شام سبک استفاده کنند، همچنین از مصرف غذاهای سرخ شده، انواع فستفود، چلو به همراه حبوبات مانند لپه، عدس و لوبیا، به دلیل فعالیت بیشتر دستگاه گوارش در هضم آن خودداری کنند.
کاووسی، مصرف صبحانه در روز آزمون برای افزایش تمرکز دانشآموزان را بسیار ضروری دانست و ادامه داد: وعده صبحانه باید به شکل متنوع، همراه با منابع غذایی حاوی قندهای مرکب و پروتئینها نظیر کتلت یا کوکو سیب زمینی کم چرب به همراه نان سبوسدار مصرف شود، همچنین توصیه میشود این دانشآموزان در کنار وعده صبحانه از خوردن میوههای خشک، شیر مخلوط شده از هفت غلات، فرنی ویا شیربرنج همراه با خلال بادام غفلت نکنند.
به توصیه این کارشناس سلامت، برای پیشگیری از افت قند خون پس از گذشت چند ساعت از مصرف صبحانه، داوطلبان میتوانند با به همراه داشتن چند عدد کشمش و انواع مغزها یا مقداری آب میوه طبیعی، موز و یا خرما، از کاهش ناگهانی قند خون جلوگیری کنند.
کارشناس سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس مرکز بهداشت شهدای انقلاب همچنین مصرف شیر، لبنیات، دمنوش گل گاوزبان و یا شربت گلاب را در میان وعده آخر شب برای کاهش اضطراب و خوابی راحت، موثر دانست و از داوطلبان شرکت در کنکور خواست تا از مصرف قهوه، چای یا نوشابه گازدار تا ۶ ساعت قبل از خواب، به دلیل دریافت بالای کافئین و کاهش کیفیت خواب و ایجاد بی خوابی، پرهیز کنند.
انتهای پیام/ر